V 18. sezóně Ulice znovu oživne její politická scéna

V 18. sezóně Ulice znovu oživne její politická scéna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ti diváci, kteří pravidelně usedali k seriálu Ulice, už se nejspíš nemohou dočkat, až začnou její nové díly. Těšit se mimo jiné mohou na oživení politické scény v Ulici. Ta byla nějakou dobu v pozadí a jejím zprostředkovatelem byl Tonda Hložánek. Teď se ale v Ulici objeví staronová postava, která politické vody rozvíří. 

Do Ulice se vrátí Jirka Hložánek se svým novým pohledem na život

Jirku Hložánka (herec a moderátor Ondřej Havel) z Ulice můžete znát jako IT nadšence, kamaráda a spolužáka Mikiho (herec Vašek Matějovský). Naposledy měl dějovou linku s učitelkou Magdou Procházkovou (Veronika Čermák Macková) a společně s Mikim se právě o novou holku v Ulici přetahovali. Pamatujete, jak na sebe šili různé podrazy, aby ten druhý mohl s Magdou trávit čas? Magda nakonec ani s jedním z nich neskončila. Navázala vztah s Eddiem a později ve škole potkala Prokopa. Po této dějové lince Jirka Hložánek z Ulice zmizel. Dal si asi tříletou pauzu a diváci ho mohli vidět jako moderátora Snídaně s Novou (moderuje společně s Johanem Mádrem). 

Zatímco dříve Jirku Hložánka zajímaly hlavně počítače a byl v tom dobrý, teď se pokusí zakousnout se do politiky. Tak lehké to mít ale nebude. Jeho seriálový otec Tonda Hložánek ponese velmi těžce, že se jeho syn stane jeho politickým rivalem.

Jirka Hložánek si začne hodně rozumět s Lumírem Nyklem 

Politický vír do svého dění nejspíš vtáhne i Lumíra Nykla. Podle upoutávek si Jirka Hložánek padne do noty právě s ním. Moc se mu totiž nelíbí, jak politiku dělá jeho otec, a chce mu ukázat, že to jde dělat také jinak a lépe. Jirka Hložánek tak bude čerstvým závanem v politické sféře Ulice, ve které jste dosud mohli vidět jen samé staré tváře. Z politické dějové linky navíc zmizí také Radek Mastný, který si bude odpykávat svůj trest ve vězení. 

Zdroj článku: