Sexy Momoa jako Declan Harp v seriálu z drsné divočiny Severní Ameriky na Netflixu

Sexy Momoa jako Declan Harp v seriálu z drsné divočiny Severní Ameriky na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Frontier: V kůži nepřítele. Krásná a drsná příroda, akční sekvence a brutální scény tvoří obrázek života spojeného s obchodem s kožešinami v Kanadě v 18. století.

S největší pravděpodobností se ale na seriál, který má 3. série po 6 epizodách, budete dívat z úplně jiného důvodu než kvůli přírodním krásám. Tím je Jason Momoa, který je jako stvořený pro seriálové drsňáky. Tento nepřehlédnutelný téměř dvoumetrový herec na sebe upozornil především rolí Khala Droga v seriálu Hra o trůny. Známý je také jako Aquaman.

Rodák z Honolulu na Havaji je nejvíce sexy, když je potrhaný, zraněný a s divokým výrazem ve tváři. Je jen stěží uvěřitelné, že pochází z umělecké rodiny, jeho otec je malíř a matka fotografka.

Než se výrazný dlouhán dal na herectví, pracoval jako prodavač v surf shopu, ale jeho výrazný zjev ho už v 19 letech dostal před objektivy fotoaparátů jako vyhledávaného modela. Herecká kariéra přišla se seriálem Stargate Atlantis. V roce 2011 si zahrál v rebootu Barbar Conan. Původní roli vytvořil Arnold Schwarzenegger.

Poté, co se předvedl jako udatný bojovník, zúčastnil se konkurzu do seriálu HBO Hra o trůny, kde uspěl hlavně díky ukázce tance Haka, za kterou sklidil obdiv.

V seriálu Frontier je Jason nejvýraznější osobou, která táhne děj. Ve světě má seriál poměrně stabilní hodnocení kolem 70 %. Je sice kritizovaný za historické nesrovnalosti, ale pokud hledáte zábavu, romantiku, syrové emoce, hrdé a statečné muže, boj s chamtivostí britského impéria a ohlédnutí za smutným osudem amerických domorodců, tak si všechny tři sezóny užijete.

Natáčení probíhalo na několika místech v Newfoundlandu a Labradoru v Novém Skotsku a Ontariu v Kanadě. Část natáčení probíhala v Cornwallu a Northumberlandu ve Spojeném království.

Ve výrazných rolích si zahráli: Greg Bryk, Kyle M. Hamilton, Alun Armstrong, Landon Liboiron, Zoe Boyle, Jessica Matten, Christian McKay, Evan Jonigkeit, Shawn Doyle.

Zdroje článku: