Sex ve městě 2: Kvůli neshodám mezi herečkami film málem nevzniknul! Bude vůbec III. díl?

Sex ve městě 2: Kvůli neshodám mezi herečkami film málem nevzniknul! Bude vůbec III. díl?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda jsou připraveny na nové dobrodružství! Svatba je samozřejmě jen začátek. Je všeobecně známo, že po vyřčení onoho „ano“ přichází sladký, ale jednotvárný každodenní život spojený s manželstvím a mateřstvím. Kvůli které herečce ale film málem nevzniknul?

Přesto, že na plátně jsou Kim Cattrall (Samantha) a Sarah Jessica Parker (Carrie) nejlepšími kamarádkami, ve skutečnosti jsou tyto dvě herecké hvězdy na nože. Problémy začaly v roce 2001, kdy se představitelka hlavní postavy stala producentkou seriálu, s čímž souviselo i výrazné zvýšení platu. Navíc si Sarah Jessica Parker nechala smlouvou ošetřit, aby mohla všechny sexuální scény natáčet alespoň ve spodním prádle. To se Kim Cattrall nelíbilo a neustále si stěžovala, že ona musí být při natáčení lechtivých scén nahá. Závistivá kolegyně tak začala seriálové kamarádce dělat samé naschvály a navíc chtěla ze seriálu odejít.

Nicméně pohádkové honoráře rozhádané hvězdičky přesvědčilo nechat zášť stranou a tak mohly po ukončení seriálu vzniknout ještě dva celovečerní filmy. V prvním díle se Carrie konečně dočkala vysněné svatby s panem Božským. Ve dvojce pak čtyři kamarádky vyrážejí na cestu zalitou sluncem do exotického Abú Dhabí. Od první chvíle se ocitají v pohádkovém světě tisíce a jedné noci, ve kterém se může stát opravdu cokoli a nebyl by to Sex ve městě, kdyby tomu tak nebylo. Smyslné arabské noci jsou obklopeny mystikou a nikdy nekončícím dobrodružstvím.

Vzhledem k úspěchu obou filmů se tvůrci rozhodli pro natočení třetího dílu. Jenže tentokrát už se jim rozhořčenou Kim Cattrall přesvědčit nepodařilo. Herečka jakoukoli další spolupráci se sokyní Sarah Jessicou Parker rezolutně odmítá. Trojky se tedy už bohužel pravděpodobně nedočkáme. I tak si ale můžete užít pohádkovou svatbu v prvním díle a zakončení celé série v podobě dámské jízdy ve velkém stylu.