Šest nových dílů a celá nová řada: The Walking Dead se konečně vrací s novými epizodami, co nás tedy čeká

Šest nových dílů a celá nová řada: The Walking Dead se konečně vrací s novými epizodami, co nás tedy čeká
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
11. a podle aktuálních informací definitivně poslední série úspěšného seriálu se má vysílat až na podzimu roku 2021. Jenže teď se naštěstí objevily dobré zprávy pro každého fanouška. Na jaře se můžeme těšit na 6 nových epizod aktuální desáté řady, aby bylo dlouhé čekání trochu zábavnější.

Jako vždy cliffhanger

Jak to u finále sezóny „The Walking Dead“ obvykle bývá, 16. epizoda desáté řady skončila dramatickým cliffhangerem. Smrtí Bety (Ryan Hurst) bylo nebezpečí Šeptáků sice odvráceno, ale jinde se objevila nová potenciální hrozba. Když Eugene (Josh McDermitt) a jeho skupina dorazí do opuštěného vlakového nádraží, kde se chce setkat se svou známou Stephanií, jsou najednou obklopeni těžce ozbrojenými a zcela cizími lidmi.

Nyní je jasné, že šestnáctý díl nebude poslední této aktuální sezóny. Místo nové série se můžeme na začátku roku 2021 zaradovat ze šesti epizod navíc, které by měly sloužit jako dějový most spojující konec desáté a začátek jedenácté a poslední sezóny, která by měla začít na podzimu roku 2021. Tam by se mohl asi i vyřešit ten otevřený konec.

Zatím se sice ještě nezveřejnily oficiální trailery, jistotou ale je, že znovu uvidíme naše hlavní hrdiny a také třeba antihrdinu Negana (Jeffrey Dean Morgan) a dlouho očekávaný výstup Maggie (Lauren Cohan).

Nejen zombíci, ale i nové nebezpečí

Jako v každé řadě nestačí jen zombíci jako hrozivé nebezpečí pro poslední hrstku přeživších. Guvernér je již dávno mrtvý a Negan se stal z úplného antagonisty spojencem skupiny, tím pádem je potřeba nová hrozba. Ale kdo či co přesně je tato nová skupina, to se ukáže nejspíše v 18. epizodě 10. řady.

Je velmi pravděpodobné, že vojsko v bílých oblecích bude představovat členy obrovského a dobře vyzbrojeného společenství známých z komiksu, které bude hrát ústřední roli v extra dlouhé jedenácté a poslední sezóně „The Walking Dead“.

V Americe se mají nové epizody vysílat od 28. února. V Česku se nejspíše zase postará HBO o vysílání nových dílů.