3 fantastické seriály z Netflixu s českým dabingem

3 fantastické seriály z Netflixu s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud zrovna tápete a přemýšlíte nad tím, do jaké seriálové řady z Netflixu se pustit, tak jste zde správně. Netflixové seriály se staly opravdu legendárními a získaly si obrovské množství fanoušků po celém světě.

Originalita, noví herci, žádné hvězdy z Hollywoodu, výborné scénáře i excelentní výkony scénáristů a režisérů patří mezi důvody, proč se seriály z produkce Netflixu těší tak velké oblibě.

La casa de papel / Papírový dům

Vykrást něco velkého může být možností, jak rychle přijít k velkým penězům. Co třeba banku, casino či obyčejný obchod? Anebo rovnou Španělskou tiskárnu cenin nebo Španělskou národní banku?

To zní lépe, také je potřeba k tomu doslova mistrovský plán a parta lidí, která už nemá co ztratit, přesto mají co nabídnout a mají obrovský talent na loupeže. Tento seriál nabízí celkem 5 sérií, v nichž se jedná o dvě velké loupeže.

Do celého příběhu se zamotá velké množství vztahů mezi samotnými gangstery nebo taky mezi rukojmími, kteří jsou nezbytnou součástí celého plánu. Za zmínku stojí vynikající výkon profesora, což je osoba, která stojí za celou touto operací a vše dokonale řídí ze svého úkrytu.

La casa de papel, Zdroj: paolo_fashionstreet / Shutterstock

Peaky Blinders  / Gangy z Birmingamu

Romský gang původem z Birminghamu tvořený válečnými hrdiny, kteří se začali živit manipulací se sázkami. Později se jejich odvětví rozrostlo do mnohem větších rozměrů a sázení je už moc nezajímalo. Dostali se do války s jinými gangy, kteří v té době bojovali o svá území.

Do celého příběhu pochopitelně zasahuje také milostný vztah, smrt hlavních hrdinů také není nic, s čím bychom se v tomto seriálu nesetkali.

Tento seriál obsahuje 6 sérií s celkem 36 díly, premiéru měl seriál v roce 2013.

Těšit se můžete na opravdový průmyslový Birmingham z 20. století, který je doplňován tradičním britským šarmem a elegancí hlavních postav.

Narcos

Série Narcos je opravdu dlouhá. Narcos nám perfektně ukáže život drogového gangu, kde jsou v hlavní roli peníze, drogy, zbraně, vraždy, úplatky, podplacená policie a politici.

V prvních dvou řadách se nám ukáže známý Pablo Escobar, ukáže se nám tak trochu v dobrém světle. Štědře platí své nohsledy, stará se o svou milovanou rodinu a ženu. Realita není ale až tak růžová a v momentě, kdy Pablo přestane mít situaci pevně pod kontrolou, tak se dostane do otevřené války s policií a politiky.

Dopustí se tak série atentátů, nechá odpálit letadlo, zlikvidovat nepohodlné lidi a otevře hon na policii, během kterého zemře velké množství příslušníků policie. Narcos Mexico nás rovněž vtáhne do drogových válek s policií a s gangy, které ovládají své oblasti. 

 

Zdroj:

  • autorský text