Seriálová jízda na Netflixu aneb, když máte volný den a hledáte něco s českým dabingem

Seriálová jízda na Netflixu aneb, když máte volný den a hledáte něco s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patříte k divákům, co se při objevení zajímavého seriálu nemohou odtrhnout od jeho sledování a neplánovaně si tak udělají televizní maraton? Nejste žádnou výjimkou a tato roční doba s nevlídným počasím právě takové zábavě přeje. Našli jsme pro vás seriály v češtině, které můžete vyzkoušet.

Kovboj Bebop: Lovec odměn

Divácky úspěšné vesmírné dobrodružství dostalo novou podobu, a právě teď můžete posoudit, jak se povedla.

Netflix nabízí Kovboj Bebop: Lovec odměn. První řada má deset hodinových dílů.

Jednu z hlavních rolí vytvořila americká herečka Daniella Pineda (na úvodní fotografii), která na svém instagramovém účtu průběžně informovala diváky o stavu natáčení.

Pineda si zahraje Faye Valentine, lovkyni odměn, která trpí amnézií. Na své cestě se setkává se Spikem Spiegelem a Jet Blackem. Hrají je herci John Cho a Mustafa Shakir. Snímek vypráví příběh skupiny lovců odměn, známých jako Cowboys, kteří cestují na vesmírné lodi Bebop, aby našli zločince napříč různými galaxiemi. V tomto vesmíru, v roce 2071, už planeta Země není obyvatelná a lidstvo muselo kolonizovat jiné planety, aby přežilo.

Další herecké obsazení tvoří Alex Hassell, Elena Satine, Geoff Stults, Tamara Tunie Mason Alexander Park, Rachel House, Ann Truong a Hoa Xuanda.

Světlo a stíny

Dvě řady, celkem 16 epizod, si můžete česky vychutnat v dobře hodnoceném fantasy seriálu USA.

Seriál je dílem Erica Heisserera a byl vytvořený přímo pro Netflix. Obě série vychází z knižní předlohy Leih Bardugo. Točilo se hlavně v Maďarsku.

Jádrem seriálu jsou postavy, kterým se říká „Grisha“ a pro své speciální schopnosti pro ně neexistuje moc bezpečných míst. Dělí se podle schopností do tří řádů. Ravka je jedno z mála míst, kde tito zvláštní lidé mohou žít. Mezi jejich schopnosti patří vyvolávání přírodních živlů, jako je vítr nebo oheň ovládání kovů a skla nebo manipulace s lidmi. Generál celý život hledá Grisha, který by uměl přivolat světlo a zničit tak neproniknutelnou temnotu, která vznikla před stovkami let.

Alina Starkov (Jessie Mei Li) v sobě objeví silné vlastnosti, které ji zařadí do skupiny těchto zvláštních lidí. O silných schopnostech Aliny se však brzy roznesou po světě zprávy a dívce to začne komplikovat život. Navíc si sama ještě není jistá, že má takové schopnosti, aby mohla Ravku zachránit. Musí se bránit únosci i najatými vrahy a její život je jedno velké dobrodružství.

Hrají: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Freddy Carter, Archie Renaux, Amita Suman, Kit Young, Simon Sears, Daisy Head, Julian Kostov, Caroline Boulton.

 

Zdroj:

  • autorský článek