Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?

Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Linda Rybová, krásná herečka, která ztvárňuje roli Blanky. Zubařka, která se před určitou dobou do Ulice přistěhovala se svými dvěma dětmi. Sblížila se s Evženem, vyléčeným alkoholikem, se kterým dohromady sdílí byt. Bohužel se ale na scéně objeví alkohol, který u všech postav zamíchá kartami, hlavně tedy u Blanky. Kdo v tomto souboji zvítězí?

Začátky v Ulici

V seriálu se objevila koncem června v roce 2018. Spolu s ní do Ulice přišla také Marie Vránová, kterou ztvárnila Jitka Smutná. Marie je sestra Vlastimila Peška, tito dva se dlouhá léta nestýkali, ale po čase si k sobě najdou cestu. Spolu s Lindou se na place objevila její problematická dcera Kristýna (Sára Korbelová) a hodný syn Adam (Vojtěch Machuta).

Čtěte také: Seriál Ulice: Kam se poděli sourozenci Jordánovi

Peklo jménem alkohol a psychické dno

Problémy s Kristýnou, nespokojený pacient v ordinaci, nápor od nejbližších. Tohle Blanku dotlačilo k pití. Sama si to nechce přiznat, jenomže ti nejbližší, kteří s ní bydlí, Adam a Evžen, to ví a chtějí do nějak řešit. Za víkend šest flašek vína, které se Blanka snaží schovat. Před dvěma týdny ale Evžen s Adamem udělali zásadní krok, odvezli ji na detox, aby nedopadla jako úplná troska.

Čtěte také: Ulice je zpátky. Proč scenáristé "zabili" postavu Světlany a kdo z první série se vrátí

Přehnaný krok?

Bývalý manžel Luděk a maminka Marie si myslí, že to ti dva přehnali. Vzhledem k Evženově minulosti si myslí, že je to přes čáru. S Blankou ale nebydlí, nevidí ji každý den, neznají ji v opilém stavu.

Bude mít Blanka dostatek sil, aby problémy překonala? Pochopí detox? Bude mít nějakou oporu v tak náročném období? Na všechny otázky vám zodpoví nejnovější díly!

Čtěte také: Ulice slaví 15 let: Postavy, které vydržely od první série