Jak se po více než 25 letech od premiéry změnily životy herců z Přátel. A jak vypadají jejich děti?

Jak se po více než 25 letech od premiéry změnily životy herců z Přátel. A jak vypadají jejich děti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená parta přátel z New Yorku je prostě nezapomenutelná. Jejich vtipy a hlášky všichni zbožňujeme i po 27 letech od premiéry seriálu. Přestože ale seriálové postavy nestárnou, na hercích se již známky času podepsaly. Většina z nich už má navíc téměř dospělé děti. Jak životy herců vypadají dnes?

Jennifer Aniston

Jennifer, která v seriálu ztvárnila veselou Rachel, nyní žije v Beverly Hills. Momentálně je single, ale se svými dvěma bývalými manželi Bradem Pittem a Justin Therouxem si udržuje přátelské vztahy. Navíc se pravidelně stýká i se svými dvěma kolegyněmi z Přátel Courteney (Monica) a Lisou (Phoebe), které se i po tolika letech dokáží společně zasmát.

Přestože je nyní se svým životem šťastná, přiznala, že by se dítěti nebo milostnému vztahu v budoucnu nebránila. Zatím se však uvidí, co jí osud přichystá.

Zatím jí společnost dělá pouze její pes Sophie a nově také štěně Lord Chesterfield.

Courteney Cox

V Přátelích představovala Courteney postavu milé a starostlivé Monicy. Nyní žije v Malibu se svou šestnáctiletou dcerou Coco, kterou má ve střídavé péči se svým exmanželem Davidem Arquettem. Nezůstala ale single a v současné je ve šťastném vztahu s jedním ze členů kapely Snow Patrol Johnym McDaidem.

S dcerou udržuje Courteney přátelský vztah a ve výchově prý není vůbec přísná, přestože by občas možná měla více zakročit. Má pro ni totiž velké pochopení a dobře si spolu rozumí.

Lisa Kudrow

Lisa v seriálu ztvárnila legrační Phoebe, kterou si diváci okamžitě zamilovali. Stejně jako Jennifer Aniston žije v Beverly Hills. Je vdaná už 26 let a s jejím manželem Michaelem Sternem mají syna Juliana, který letos oslavil již své 23. narozeniny. S manželem dokáží skvěle balancovat mezi prací, slávou a rodičovstvím a svému synovi se řádně věnují i nyní. 

Možná jste nevěděli, že když byla Lisa se synem těhotná, museli filmaři upravit scénář ke čtvrté sérii Přátel. Nakonec hereččino těhotenství zamaskovali tím, že Phoebe v seriálu svému bratrovi odnosila trojčata. Ve výsledku nebylo vůbec poznat, že šlo o nějakou úmyslnou změnu.

Sama Lisa však přiznala, že seriál nikdy neviděla celý, a i některé z jejích jiných rolí, jí už po letech přestaly připadat vtipné. Ani její syn není velkým fanouškem Přátel a Lisu vždy bral hlavně jako matku, ne herečku.

Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

Matt LeBlanc

Představitele šarmantního Joeyho byste po tolika letech už téměř nepoznali. Žije v Los Alamos v Kalifornii se svou přítelkyní Aurorou, kterou poznal při natáčení Top Gearu. Ta je o 17 let mladší než on a pochází ze Severního Irska. Dříve byl také ženatý s modelkou Melissou Knight, se kterou má šestnáctiletou dceru Marinu.

Už v dětství byla diagnostikována s určitou formou dysplazie, která může ovlivnit vývoj kostí, mozku i motorických dovedností. Matt se kvůli tomu na určitou dobu dokonce vzdal práce, aby se dceři mohl věnovat naplno. Z nemoci se Marina už dávno dostala, ale s otcem stále sdílí silné pouto a přátelský vztah.

Matthew Perry

Matthew, který si v seriálu zahrál vtipného a oblíbeného Chandlera, nyní žije v Los Angeles se svou snoubenkou Molly Hurwitz. Chodit spolu začali v prosinci 2019 a zasnoubeni jsou teprve od listopadu 2020. O Molly se toho moc neví, ale pracuje jako manažerka v produkční společnosti Zero Gravity Management, která pod sebou má přes 500 klientů a už dokončila 20 produkcí.

Matthew zatím nemá žádné děti, ale se snoubenkou se nyní starají alespoň o adoptovaného pejska Alfreda, jehož fotky sdíleli i na sociálních sítích.

David Shwimmer

David, který v Přátelích představoval citlivého paleontologa Rosse, žije v New Yorku a v současné době je single. V roce 2017 se totiž rozvedl se svou manželkou Zoe Buckman a od té doby nepotvrdil, že by měl s někým vážný vztah. Stále však vychovává svou devítiletou dceru Cleo. Se svou bývalou manželkou udržuje přátelský vztah a nejdůležitější pro ně momentálně je štěstí jejich dcery. Její život se rodiče zatím snaží udržovat v soukromí, a tak se toho o ní opravdu moc neví.

Nedávno však Zoe sdílela na svém Instagramu její fotku, která fanoušky velice překvapila. Cleo totiž udělala velkou změnu ve svém vzhledu a nechala si oholit hlavu. Postavila se tím mimo jiné i zažitým standardům a normám, díky čemuž obdržela od fanoušků velkou podporu a obdiv.

Zdroje: