Seriál Narcos aneb jaký byl život kokainového krále Pabla Escobara

Seriál Narcos aneb jaký byl život kokainového krále Pabla Escobara
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vraťte se zpět do sedmdesátých let a nahlédněte do života drogového krále Pabla Escobara. Životopisný seriál Narcos zachycuje jeho život.

Narcos – 1. série zachycuje, jak Pablo Escobar rozjel svou kariéru kokainového bosse. Jeho příběh začíná v sedmdesátých letech v Kolumbii. Na snímku je unikátní také to, že je vyprávěn ne z pohledu Escobara, ale Steva Murphyho, amerického agenta DEA, působícího v Kolumbii.

Seriál vysílal exkluzivně Netflix

Tento životopisný seriál byl natočen podle skutečnosti, a jeho tvůrci, Carlo Bernard, Chris Brancato a Doug Miro, si na něm dali velmi záležet. Zachycuje Escobarův život na počátku jeho drogové kariéry na konci sedmdesátých let, kdy vše bylo v Kolumbii možné, a právě Escobar toho využil. První série byla odvysílaná v roce 2015 stanicí Netflix a další dvě série na sebe nenechaly dlouho čekat.

První série zachycuje dobu, kdy Escobar se svým impériem začíná

Narcos v první sérii zachycuje život Pabla Escobara, kdy poprvé začíná vyrábět a prodávat kokain. Díky tomu, že příběh vypráví agent DEA, mohou diváci nahlédnout ta Escobarův život také z jiného pohledu. Murphy vypráví, jak se Ecsobar poprvé zapojil do nebezpečného obchodu s kokainem, ale obchodoval nelegálně také s alkoholem a cigaretami.

Spojení s Lehderem mu otevře cestu do Ameriky

Za pomoci Carlose Lehdera se Escobarovi podaří své zboží dostat do Miami, a okamžitě se stane známým u Miamské smetánky. Marphy popisuje, jak se začíná rozvíjet ochod s kokainem po celých amerických státech, protože poptávka je velmi vysoká.

Do Kolumbie je vyslaný speciální tým DEA

Toto však nemůže zůstat bez povšimnutí, a proto Američané sestaví speciální tým z DEA a posílají ho do Kolumbie, aby tento problém začali sledovat v jeho počátcích. Celou skupinu vede právě Stev Murphy. Snaží se spolupracovat s Kolumbijskými úřady a zabránit Escobarovi, aby rozšiřoval dál drogy po Spojených státech. Celá série je zakončená Escobarovým útěkem z vězení.

Narcos je natočen velmi realisticky

Životopisné drama Narcos má celkem tři série, každá z nich má deset dílů. V hlavních rolích si zde zahráli Wagner Moura, Boyd Hlbrook, Pedro Pascal, Maurice Compte a mnoho dalších. Vyprávění podle skutečnosti vás chytne hned od prvních záběrů a budete se bavit, protože toto dílo je vyobrazeno opravdu realisticky. Nahlédnete také do skutečného života, který byl kdysi v Kolumbii.

Udělejte si čas a podívejte se na tento seriál, který ukazuje velmi známý příběh, ale z jiného úhlu pohledu. A to velmi zajímavého!