Herci z opěvovaného seriálu Euforie zazářili na Met Gala. S jakým outfitem se na módní akci ukázali a kdo jim chyběl?

Herci z opěvovaného seriálu Euforie zazářili na Met Gala. S jakým outfitem se na módní akci ukázali a kdo jim chyběl?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charitativní akce Met Gala je považována za největší módní událost roku a vždy se o ní hodně mluví. Letos se konala v klasickém termínu, na první květnové pondělí, a i tentokrát se na červeném koberci předvedlo plno nováčků. Mezi nimi i mladé herecké hvězdy z milovaného teen seriálu Euforie.

Letošní téma a hostitelé

Prestižní akce k zahájení každoroční výstavy módy od Metropolitního muzea umění se před pár dny konala v New Yorku. Letos byla výstava pořádána dvoudílně jako kompenzace za zrušený ročník 2020. První část byla zpřístupněna už v září a už tehdy jsme měli možnost vidět největší hvězdy filmu, hudby nebo showbyznysu v neotřelých a často dechberoucích outfitech.

Tématem letošní druhé části Met Gala bylo „In America: An Anthology of Fashion“ a celebrity se měly snažit najít odpověď na otázku „Kdo může být Američanem?“. V jedinečných outfitech se tedy odrážel vývoj amerického stylu, ale také byl kladen důraz na výjimečnou práci nejvýznamnějších švadlen, ševců a návrhářů, na které se často zapomíná a jejichž talent by měl být více vyzdvihován.

Časopis Vogue oznámil už měsíc předem, že oficiálními předsedy Met Gala 2022 budou Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds a Lin-Manuel Miranda. Spolupředsedy byli stejně jako v minulých letech návrhář Tom Ford, šéf Instagramu Adam Mosseri a Anna Wintour z Vogue.

Událost se vysílala živě na stránkách Vogue.

Co nabídla Euforie?

Herci ze slavného seriálu pro dospívající, který se dotýká důležitých témat dnešní doby, jsou od natáčení první řady stále v jednom kole. Přestože se na akci objevilo spoustu stálých hostů, bylo třeba dát prostor i nováčkům. A díky tomu se na letošních Met Gala ukázala i Sydney Sweeney a Maude Apatow, které v seriálu hrály sestry Cassie a Lexi. Nechyběl ani Jacob Elordi, který hrál postavu záporáka Natea. Pro všechny tři to byla velká noc, protože šlo o jejich úplně první Met Gala. S jejich rostoucí popularitou to však rozhodně nebude jejich poslední ročník.

Za zmínku bez pochyby stojí i jejich působivé outfity. Sydney Sweeney se předvedla v dlouhých krémových šatech od Tory Burch, ve kterých sklízela komplimenty. Všechny ale nejvíce překvapila tím, že si část šatů sundala a na červeném koberci nakonec pózovala v roztomilé minisukni.

Maude Apatow splnila zadání nejlépe z celé trojice díky svým dlouhým černým šatům s upnutým střihem od Miu Miu a účesem inspirovaným americkou módou 20. let.

Ani Jacob Elordi však fanoušky nezklamal. Předvedl se v černém obleku s blyštivými detaily a v naleštěných černých lakovkách.

Kdo na akci chyběl?

Na Met Gala se bohužel nedostavila velká část herců ze seriálu, což je škoda, protože by svým unikátním stylem určitě překvapili.

Kvůli pracovním povinnostem se akce nemohla zúčastnit ani Zendaya, která už přišla i o zářijový večer. Fanouškům ale slíbila, že v budoucnu to určitě vyjde, tak doufejme, že příští rok ji tam už uvidíme. V minulosti totiž předvedla skvělé outfity. Jednou dokonce přišla oblečená jako Popelka.

Další známá tvář seriálu, Hunter Schafer, která v Euforii hraje Jules, se také nedostavila, přestože v září brala dech svým hororovým, ale zároveň stylovým vzhledem ve stříbrných šatech.

Zdroje článku: