V seriálu Chirurgové se stal oblíbencem všech žen

V seriálu Chirurgové se stal oblíbencem všech žen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dříve si vydělával modelingem, pak přešel na herectví. Díky dlouholeté roli v jednom z nejúspěšnějších doktorských seriálů se stal jedním z nejoblíbenějších televizních herců posledních desetiletí. Nyní Justin Chambers hraje v novém seriálu.

Začátek kariéry

Chambers se narodil v americkém Springfieldu, kde i vyrůstal. I když chtěl od dětství být zubařem, brzy se ale jeho kariéra obrátila zcela jiným směrem. Na konci 80. let byl objeven modelingovým agentem a stal se modelem pro Calvina Kleina, Armani a Dolce a Gabana.

Až na začátku 90. let se jeho zájem přesunul na herectví. Aby se stal opravdu skvělým hercem, nezkoušel jít ihned na konkurzy. Nýbrž navštívil HB Studia, kde 4 roky studoval herectví.

Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock, Justin Chambers úplně vpravo

Své první herecké zkušenosti nasbíral v seriálu „Four Corners“ a dlouholeté telenovele „Another World. Momentálně je sice známý především jako herec ze seriálů, jenže kariéra se mu pořádně rozjela až ve filmech. Zahrál si například v „Nespoutané volnosti“, „Svatby podle Mary“ anebo „Zodiac“ z roku 2005. Ve stejném roce získal i svou úplně největší roli.

„Chirurgové“ a novinka na Paramount

Roku 2005 patřil mezi hlavní role doktorského seriálu „Chirurgové“. Až do roku 2020 (a tím pádem neuvěřitelných 341 dílů) zde hrál postavu Dr. Alexa Kareva. Díky této postavě se stal všeobecně známým, a především u ženského publika oblíbeném hercem. Byl dokonce tak populární, že se stal v roce 2008 nejvíce sexy otcem na světě (podle Victoria's Secret).

Po seriálu „Chirurgové“ se na dva roky věnoval své rodině, než se letos objevil v americkém mini-seriálu „The Offer“, který se točí kolem produkce filmu „Kmotr“. Zahrál si zde nejspíše nejtěžší možnou postavu seriálu: samotného Marlonda Brando, velkého Dona Vita Corleone. Herce ztvárnil výborně, a tak můžeme být všichni zvědaví, čím nás překvapí příště.