Seriál Anatomie života: Rozvrátí Filip Janě rodinu?

Seriál Anatomie života: Rozvrátí Filip Janě rodinu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrným fanouškům seriálu Anatomie života jistě neuniklo, jak to mezi nebezpečně okouzlujícím kardiochirurgem Filipem Hilským a plachou sestřičkou Janou Navrátilovou začíná pořádně jiskřit. Jakým směrem se jejich příběh bude dál ubírat?

Postava Filipa Hilského

Nebylo by se asi čemu divit, kdyby Ester Geislerová svodům Ondřeje Veselého podlehla. Tedy alespoň jakožto postava sestřičky Jany. Ondřej Veselý, který v seriálu ztvárňuje šarmantního a sebevědomého kardiochirurga Filipa Hilského, totiž patří k těm nejpřitažlivějším českým hercům poslední doby. Tvůrci seriálu mu tedy nejen vytvořili postavu přímo na míru, co se jeho vzhledu týče, ale navíc ještě Filipovi vdechli charakter sebejistého a charismatického svůdníka. Na druhou stranu mu ale neulehčili ve výběru herecké kolegyně. Ester, coby sestřička Jana Navrátilová, se pyšní zdravým rozumem, pevným postojem k rodinnému životu a správnou dávkou imunity vůči lichotkám domýšlivých doktorů. Na druhou stranu je ale zranitelná v tom, že jejím snem je stát se lékařkou. 

Proč se Filip Janě tak vytrvale dvoří?

Filip sice nemá o ženy nouzi a rozhodně také nemá zapotřebí se o každou další ani v nejmenším snažit, ale Jana mu doposud nastavovala zrcadlo úplně jinak. Filip se tedy snaží zaujmout její pozornost jiným způsobem, než jen jeho smyslným úsměvem a pro Janu prázdnými lichotkami. Dodává jí potřebné sebevědomí pro lékařské studium a je jí oporou a ochráncem proti všem, dokonce i proti vlastnímu manželovi, který ji od tohoto snu zrazuje. Dělá to ale opravdu proto, že věří v její profesní kvality a myslí to s ní vážně? Nebo to má být jen jeho další trofej do sbírky a Jana se tak vystavuje riziku, že ztratí náklonnost svého manžela a pohodu rodinného zázemí? 

Odpovědi na tyto otázky vám určitě poodhalí následující díly seriálu Anatomie života, tak si je rozhodně nenechte ujít.