Představitelka Šárky z Ulice porodila dceru s neobvyklým jménem

Představitelka Šárky z Ulice porodila dceru s neobvyklým jménem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Malvína Pachlová, která v seriálu Ulice ztvárňuje kavárnici Šárku, předčasně porodila dceru, jejíž jméno v českém kalendáři opravdu nenajdete – je totiž vskutku netradiční. Jak se dcera seriálové herečky jmenuje? A jak probíhal porod?

Teprve letos v září oznámila Malvína Pachlová alias Šárka z Ulice své těhotenství. Od té doby uplynulo sotva pár měsíců a dcerka už je na světě. To byl šok nejenom pro fanoušky této herečky, jež mimo jiné působí i v dalším nováckém seriálu Policie Modrava, ale i pro ni samotnou, neboť termín porodu dostala původně až na začátek roku 2022. Avšak holčičce se zachtělo spatřit světlo světa o poznání dříve, a tak svým rodičům nadělila ten nejkrásnější předvánoční dárek v podobě narození zdravého potomka. Konkrétně se narodila v úterý 7. prosince kolem deváté hodiny ranní. Samotný porod byl rychlý a bez komplikací. 

Otcem je Pachlové o rok mladší herecký kolega Milan Ligač, který jí byl velkou oporou i během těhotenství. To herečka všem veřejně sdělila na Instagramu, kde celou situaci okomentovala slovy: "Má skvělého tátu. Byl a je naše neuvěřitelná podpora. Enolka má kolem sebe spousty lidí, kteří ji už teď mají v srdci a budou tady pro ni, tak jako my…" 

Na jejím profilu na této sociální síti se objevila i fotografie čerstvě narozené holčičky s dojemným vzkazem pro ni: "Je to střelkyně… řekla si, že se na nás konečně už podívá… tak je tady… vybrala si krásné datum… a já tuším, že si toho ještě bude vybírat hodně a my si s ní užijeme spousty srandy… Noli děkujeme, že si přiletěla k nám." 

Šárka z Ulice, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto.cz

Jak se holčička jmenuje? A jaký je původ jejího jména? 

Jak již bylo zmíněno, dcera představitelky Šárky z Ulice dostala od svých novopečených rodičů na zdejší poměry opravdu nezvyklé jméno. Od rodičů totiž dostala od vínku půvabné jméno Enola Ligačová - příjmení má tedy po tatínkovi. Co přesně vedlo rodiče ke zvolení takovéhoto netradičního jména není jasné, neboť svou volbu nikde nezdůvodnili. Pojďme se tedy alespoň zastavit u původu tohoto jména nově narozené holčičky Malvíny Pachlové a Milana Ligače. 

Jméno Enola pochází z Ameriky a je zajímavou slovní přesmyčkou, neboť pakliže jej přečteme pozpátku, tak dostaneme slovo „Alone“, což v češtině znamená „Sama“. Jde tedy o signál, že Enola bude jedináčkem a herecký pár již dalšího potomka neplánuje? Kdo ví, to vše ukáže až čas... 

Jedno je však jisté, a to sice to, že názvem Enola bylo pojmenováno jedno z amerických letadel, jež během druhé světové války shodilo atomovou bombu na Hirošimu. Zajímavostí je i skutečnost, že jméno Enola mají dle volně dostupné databáze v České republice pouze další 2 holčičky! Zkrátka jde o opravdu unikátní jméno. 

Malvína Pachlová alias Šárka z Ulice - vpravo, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto.cz

Gratulace přicházejí i od celebrit a hereckých kolegů

Po narození malé Enolky přistály novopečeným rodičům na sociálních sítích stovky gratulací nejenom od jejich podporovatelů, ale i od dalších známých tváří českého showbyznysu. Prakticky okamžitě po zveřejnění fotky malé Enolky na Instagramu přispěchala se svojí gratulací zpěvačka Olga Lounová, která příchod prvorozené dcery na svět okomentovala slovy: "Malvínko, to je nejkrásnější zpráva!! Moc ti gratuluju a přeju celé rodince velkou náruč štěstí." 

Netrvalo dlouho a u instagramového příspěvku se začaly objevovat gratulace i od Malvíniných hereckých kolegů z Ulice - jmenovitě s blahopřáním přispěchali třeba Jakub Štáfek, Berenika Kohoutová či Marika Šoposká, jejíž mladší bratr rovněž působí v tomto populárním seriálu z produkce TV Nova, kde ztvárňuje postavu Vašíka Gregora. 

zdroje: