Sara Sandeva: mladá česká herečka stoupá stále výš. Odkud ji znáte a co prozradila o svém novém vztahu?

Sara Sandeva: mladá česká herečka stoupá stále výš. Odkud ji znáte a co prozradila o svém novém vztahu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Saru Sandevu, českou herečku makedonského původu, si možná z televizních obrazovek pamatujete už jako malou holčičku. Nové role se jí v poslední době jen hrnou a nedávno také začala nový vztah s kolegou Jakubem Prachařem. Co jste tedy o herečce a jejím životě ještě nevěděli?

Dětství a cesta ke slávě

Sara se narodila ve Skopje, hlavním městě Severní Makedonie. S rodiči se však do Česka přestěhovala, když jí byly jenom dva roky, a tak je téměř rozenou Češkou. Má také mladšího bratra Tea, se kterým společně vyrůstali v Praze.

Herectví Saru přitahovalo už odmala a odjakživa se ráda nechávala natáčet na kameru. Hrát proto začala již v šesti letech a později se rozhodla studovat herectví také na konzervatoři. Její první velká role přišla už v roce 2012 v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde si v patnácti letech zahrála dívku Nikol s Aspergerovým syndromem. Od té doby se od herectví neodtrhla a neustále dostává nové nabídky na role. Hrála také v divadle La Fabrika a věnuje se i zpěvu a hře na klavír.

Ještě toho má ve své kariéře ale hodně před sebou, letos oslavila teprve své 24. narozeniny.

Nové role

Po menší roli v Ulici a Gymplu s (r)učením omezeným přišly už mnohem větší nabídky, které ji dostaly k ještě většímu publiku. V roce 2015 totiž dostala svou první filmovou roli v komedii Život je život. Oblíbil si jí také Zdeněk Troška, díky kterému si zahrála v pohádkách Strašidla a Čertoviny. Pracovala také na filmech Muzzikanti, Po čem muži touží nebo Zakleté pírko. Naposledy jste ji však mohli zahlédnout v seriálu Dvojka na zabití, kde po boku Jakuba Prachaře hraje policejní vyšetřovatelku.

Osobní život

Právě s touto velkou rolí přišla i nečekaná změna v hereččině osobním životě. Nebo se o ní alespoň veřejnost dozvěděla až v poslední době. V srpnu totiž společně s Jakubem Prachařem oficiálně oznámili svůj vztah a dorazili spolu i na filmový festival v Karlových Varech.

Překvapivý je na jejich vztahu především třináctiletý věkový rozdíl, který jim však, jak se zdá, nedělá žádný problém. Sara ho totiž podle deníku Expres okomentovala slovy, že věk pro ni nikdy nehrál roli a Jakub má v sobě mladý elán. Prý už se také navzájem představili rodinám, tak to vypadá na něco vážného. Doufejme tedy, že jim to dlouho vydrží a zůstanou spolu šťastní.

 

Zdroje: