Sára Affašová z Ulice se nebojí jít s kůží na trh

Sára Affašová z Ulice se nebojí jít s kůží na trh
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sáru Affašovou nejspíš nepřehlédnete. Je napůl Syřanka po otci, po kterém zdědila exotické rysy. Sára Affašová je krásná i výjimečná zároveň. Také velmi talentovaná. Nepostrádá ani odvahu jít s kůží na trh

Do širšího povědomí televizních diváků se dostala díky Ulice

Sára Affašová (27 let) chtěla být původně doktorkou. Studovala osmileté gymnázium v Praze a když se rozhodovala, kam dál, zvolila obor molekulární biologie. Tam ale velice rychle zjistila, že amatérské divadlo, kterému se věnovala už na střední škole, je to, co ji baví ze všeho nejvíce. Proto se přihlásila na DAMU a když ji přijali, bylo rozhodnuto.

I přesto, že před účinkováním v nekonečném seriálu Ulice působila v řadě divadelních představení, širší povědomí u diváků jí zajistila právě role Jany v Ulici.

Do Ulice nastoupila jako kamarádka Roziny, se kterou se potkala v Americe. Jana je velmi extrovertní dívka, která se snaží prosadit v herectví. Když vstoupila do Ulice, měla nevyřešené spory se svou matkou a byla závislá na sdílení příspěvků na sociálních sítích.

Sára prozradila, že je za roli v Ulici velmi vděčná, rozhodně v ní však neplánuje vydržet několik příštích let. Ve svém osobním i pracovním životě má ráda čerstvý vítr.

S Janou Rytířovou má společnou energičnost

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Do role Jany Rytířové se Sára nemusela dlouho vžívat. I přesto, že má k Janě nějaké výhrady, role jí sedla. S Janou má totiž společnou energičnost a roztěkanost. S čím Sára nesouhlasí je závislost Jany na sociálních sítích. Je však velmi ráda za to, že se taková témata v Ulici objevují a roli Jany proto bere i jako poslání. Svou nadbytečnou energii vybíjí Sára například tancem. Jednu dobu chodila i se známým tanečníkem ze StarDance Michalem Necpálem. Toho pak vyměnila za syna Miroslava Donutila, se kterým spolu hráli v divadle.

Nebojí se jít s kůží na trh 

I Sára Affašová z Ulice se svými fanoušky komunikuje skrze sociální sítě. Není to dávno, co na Instagramu upozornila na syndrom polycystických ovarií, kterým trpí. Cysty a záněty na vaječníků trápí Sáru od 16 let. Tato nemoc, která je v poslední době rozvinutá i u velmi mladých dívek, může vést až k neplodnosti. Jedná se o civilizační chorobu, která ohrožuje všechny dívky. Doporučuje se na ni nízkosacharidová a bezlepková dieta, kterou držela i Sára Affašová z Ulice.

O intimním gynekologickém problému se Sára rozhodla promluvit ne proto, aby byla něčím zajímavá, nýbrž proto, aby rozšířila povědomí o této nemoci a podpořila ty dívky a ženy, které stejnou nemocí trpí. Tento příspěvek na jejím Instagramu rozvinul delší debatu a ukázalo se, že mnoho dívek a žen v okolí řeší stejný problém. Díky tomu, že šla Sára s kůži na trh, může mnoho dívek se stejným problémem získat pocit, že na nemoc nejsou samy.

Zdroje: