Růžovoučká Paris Hilton má na kontě několik hereckých cen. Moc ji ale nepotěšily

Růžovoučká Paris Hilton má na kontě několik hereckých cen. Moc ji ale nepotěšily
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dědička světového hotelového impéria Paris Hilton se netoužila stát počestnou majitelkou a správkyní rodinného pokladu. Místo toho chtěla být celebritou a herečkou. Vyneslo jí to řadu cen.

„Stupid girl“ Paris

Celebrita, která nesmí nikde chybět a pokaždé provokuje svým růžovoučkým či jinak „vyladěným“ oblečením, se stala námětem i pro hudební videoklip. Zpěvačka Pink ji parodovala v písni Stupid Girls, a to neměla dělat. Paris byla skutečně naštvaná, a dokonce několikrát Pink volala, aby už píseň nikde nezpívala. Pink na to pokaždé reagovala smíchem.

Anticena Razzies

Bohužel si zřejmě Paris ve svém růžovém deníčku raději přála mít uvedeno ziskání jiné herecké ceny, než jsou anticeny Razzies. Již v roce 2005 tuto cenu získala za nejhorší herecký výkon ve vedlejší roli za film Dům voskových figurín, o tři roky později za snímek Kráska a Ošklivka tuto „cenu“ obdržela za kategorii „Nejhorší kombinace k vidění“. A jako třešnička na dortu se objevilo vítězství za nejhorší herečku desetiletí pro období 2000 – 2009. Paris asi kritiky příliš nezaujala, fňuk.

I když si Paris neodnesla žádnou z věhlasných cen, je jí to jedno. O jmění, kterým disponuje, si všichni kritici dohromady můžou nechat jen zdát.