Sabina Rojková a Jana Galinová z Ulice slaví dnes narozeniny

Sabina Rojková a Jana Galinová z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když pomineme občasnou drbárnu Miluše Urbanové (herečka Jana Galinová) s Vilmou Nyklovou, tak se herečky Sabina Rojková a Jana Galinová v Ulici neobjevují. I přesto by vás mohly zajímat, že je kromě Ulice pojí i stejný den narozenin.

Zatímco představitelka Viki Horákové oslaví 12. 6. své 25. narozeniny, v ten samý den bude představitelce drbny Urbanové 68 let. Oběma gratulujeme!

Sabina Rojková jako Viki Horáková 

Sabina Rojková hrála v Ulici krásnou a oblíbenou studentku gymnázia a první lásku Franty Lišky, Viki Horákovou. Ta to měla až na drobné zákazy ze strany svých rodičů v životě docela lehké. Chodila na gymnázium, kde byla oblíbenou členkou party. Asi nejvíce se kamarádila s Lucií Weberovou a později k sobě do party přibraly i Rozinu Maléřovou. Tedy až po tom, co se na ní Lucie Weberová dopustila šikany. Za to ji Viki odsoudila a chvíli se bavila jen s Rozinou. 

Známá byla Viki v Ulici tím, že chodila s Frantou Liškou, se kterým dlouho tvořila krásný a stabilní pár. S Frantou si v ledasčem rozuměli, a dokonce spolu zažili první intimní chvilky. Snad proto, že spolu začali randit už v útlém věku, jejich vztah nevydržel a Sabina se s Frantou rozešla. Ten to nesl poněkud těžce, ale naplno se zakousl do hraní v kabele, aby na svou lásku zapomněl. To ještě netušil, že více než Viktorie mu v budoucnu zlomí srdce Skyler, která ho připraví o iluze i o společného syna Chrise. Sabina Rojková byla kladnou a svého času výraznou postavou. V Ulici už se nicméně neobjevuje. 

Jana Galinová jako drbna Miluše Urbanová 

Miluše Urbanová nebo také „Urbanka”, jak jí Vilma Nyklová s chutí přezdívá, se v Ulici objevila v souvislosti se svou neteří Miládkou, kterou chtěla dohodit Lumírovi Nyklovi. Psal se rok 2014 a Lumír si málem vzal Miládku, která ho však svou pečlivostí a láskou málem zadusila. Nebyla jeho typ, milovala řád a chtěla svatbu v kostele. Ty dva seznámily největší drbny v okolí. Už to mohlo být Lumírovi podezřelé. Jak ale diváci dobře vědí, Lumír je typ, který se velmi často nechá namočit do situací, se kterými nesouhlasí. Pak se horko těžko vykrucuje a ne jinak to bylo i v případě Miládky. Miládku nemiloval, naopak ho štvala. Přesto byl jen malý krůček od toho, aby s ní skončil v chomoutu. Jenže jak říct ne své mámě, která Miládku už pomalu brala jako dceru?

Na pomoc mu tehdy přispěchal netradiční farář Ryba v podání Aleše Hámy, který mu kupodivu svatbu s Miládkou rozmluvil. Rozpad vztahu těsně před svatbou nesla Miládka i její teta Miluše Urbanová dost špatně a Vilmě to Urbanka dávala dost dlouho sežrat. Později, když Miládka potkala někoho jiného, se však znovu k Vilmě chodila chlubit fotkami své malé vnučky, která se Miládce po čase v novém vztahu narodila. 

Zdroj článku:
  • Autorský text