Představte si, Roberta Urbana místo v ZOO v Ulici. S Magdou by jistě tvořili moc krásnou dvojici

Představte si, Roberta Urbana místo v ZOO v Ulici. S Magdou by jistě tvořili moc krásnou dvojici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Robert Urban poprvé více zazářil po boku krásné Evy Burešové v seriálu ZOO. Přitom měl nelehký úkol, a to přeskočit laťku, kterou mu ve Slunečné nastavil Marek Lambora. Co kdyby se ale herec Urban místo v ZOO objevil v Ulici?

Umíte si Roberta Urbana představit v roli Prokopa?

Robert Urban v ZOO zazářil jako soudce vdovec, který podlehl kráse záhadné Lady X. Jejím tajemným vzezřením byl natolik okouzlen, že si vůbec nevšiml, že ona krásná diva mu doma hlídá jeho dvojčata. Jakou roli by mohl hrát v Ulici? Umíte si ho představit v roli ignorantského Prokopa? Možná! Oba jsou na to hezcí dost. Jeho soudcovská průbojnost by mu navíc pomohla lépe se poprat se zásahy Ireny Landové. Navíc by měl po svém boku další krásnou ženu. Magda je velice atraktivní a s hercem Robertem Urbanem by jistě tvořila moc krásnou dvojici. A krásy Magdy by si měl co nejrychleji všimnout také Prokop.

Prokop Magdu dlouhou dobu zanedbával. Dožene teď, co zameškal? Zdroj: TV Nova

Ten pro funkci ředitele úplně zapomněl na to, že má vedle sebe krásnou mladou ženu, která kvůli němu prošla četnými komplikacemi. Dala přednost Prokopovi a Mirkovi doslova utekla od oltáře. A jak se jí Prokop odvděčil? Tak, že ji odmítl s návrhem společného bydlení. Mirek ale čekal, že to Prokop podělá. Možná i proto se teď o tom šel přesvědčit. Když mluvil s Magdou, otázku společného bydlení vytáhl a Magda z toho byla celá rozpačitá. Vždyť také Irena se podivovala nad tím, proč ti dva spolu ještě nebydlí. A na tu samou otázku se Otíka ptá také Hedvika. Ta by si to s chlapem minimálně vyříkala. Jenže Magda je ve vztazích nejistá. Nechce nikomu brát jeho prostor. Tak vyčkává a věří, že se Prokop rozhoupe. Mezitím se rozhodla krátit svůj čas něčím užitečným. Navázala spolupráci s Jirkou Hložánkem. 

Magda teď konečně bude dělat něco jiného, což může rozptýlit její pozornost, která doteď směřovala hlavně k Prokopovi. Už se nebude muset trápit tím, že chodí sama spát, protože Prokop pracuje dlouho do noci. Bude mít své vlastní projekty, nad kterými může upadat do blaženého spánku.

Jak Prokop, tak i soudce Kříž mají společnou vlastnost. Zahleděnost do sebe!

Role Prokopa by ostatně herci Robertu Urbanovi nebyla úplně cizí. I jako soudce Kříž totiž prokázal, že umí být zahleděný sám do sebe. A Prokop v tomhle válí. Jednu chvíli dělal, že je Magda pro něj vším, a hned, jak ji Mirkovi přetáhl, se změnil. Magda si tohle uvědomuje. Zatím v sobě ale nenašla dostatek zdravé naštvanosti.

Nudu, kterou vedle Prokopa zažívá, zahání vystupováním a vybíráním peněz pro hospice. Vítaným rozptýlením je pro ni také Jirka Hložánek. Ten Magdě dokonce nabídl delší spolupráci. A Magda na to kývla. Tak se zdá, že pokud Prokop teď sekne s řízením školy, bude pro změnu Magda ta časově vytíženější. A pak se uvidí, jestli jí to Prokop bude mít za zlé. 

Zdroj článku:
  • Autorský text