V seriálu ZOO má Robert Urban dva uličníky. Jak to má s dětmi herec ve skutečnosti? Už plánuje své vlastní?

V seriálu ZOO má Robert Urban dva uličníky. Jak to má s dětmi herec ve skutečnosti? Už plánuje své vlastní?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Robert Urban září na Primě jako soudce Petr Kříž, který ovdověl a zůstal sám na svá dvojčata Sofii a Bena. Respektive nezůstal na ně úplně sám, má hospodyni i chůvu Viky, se kterou čeká další dítě.

Na dítě má možná nejvyšší čas 

Vzhledem k tomu, že v oblíbeném seriálu ZOO hraje otce dvou dětí, se herec Robert Urban nevyhnul otázkám na jeho vlastní děti. Už nějaké plánuje? Že by je zrovna plánoval, to se říct nedá. Jak ale sympatický herec uvedl, prý si uvědomuje, že věk 35 let je dostatečně vysoký na to, aby se v životě posunul dál, a tak důležitý krok učinil. Ostatně s partnerkou Andreou Kheilovou tvoří pár už několik let. Na děti je tedy připravený a zároveň přiznává, že mu role soudce Petra Kříže poskytla nějakou předpřípravu. Hrát s Adélkou a Kubíkem je prý radost. Nezbývá než uznat, že bude herec velice hezkým a sympatickým tatínkem, což už stihl předvést i v seriálu. 

Robert Urban má v seriálu ZOO hlavní roli – roli soudce, který se zamiluje do tajemné Alex, ale zároveň si neuvědomí, že ji má, coby chůvu Viki, neustále po svém boku. Práce soudce je časově velmi náročná, a tak se nelze divit, že si tento mladý a velice dobře zabezpečený tatínek může dovolit hospodyni i chůvu.

Na péči o vícerčata je herečka Eva Burešová zvyklá 

Aby to Petr Kříž neměl v seriálu tak jednoduché, pečuje ne o jedno, nýbrž rovnou o dvě děti – dvojčata. Ta si v seriálu zahrála dvojice Adélka Hesová (6 let) a Jakub Barták (8 let). Jak oba dva svorně přiznávají, hraní je baví a během natáčení se velmi spřátelili.

Ačkoliv děti Petra Kříže vypadají velice roztomile, jsou to velcí raubíři a zvládnout je musí Viky Janečková (herečka Eva Burešová). Ta do ZOO nastoupila po Slunečné, aby navázala na svůj úspěch. A povedlo se. Divákům možná chvíli trvalo, než si na její novou roli zvykli, pak se však do příběhu Viky a soudce Petra Kříže zamilovali stejně jako do příběhu Týny a Janka.

A že by péče o dvojčata dělala Viky nějaké vrásky? Vůbec ne! Ostatně na péči o vícerčata je už zvyklá ze Slunečné. Diváci si totiž mohou pamatovat, že coby Týna porodila trojčata... Nejspíš aby se prací na statku zahlcená Týna ve svém životě nenudila. 

Jakub (vlevo) hraje seriálového syna Bena, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Další dítě na cestě 

A aby těch dětí v seriálu nebylo málo, se soudcem Petrem Křížem nakonec otěhotní i Viky. Lépe řečeno spal Petr spíše s Alex a dlouho mu nedocházelo, že Viky a Alex je jedna osoba. Jak celý příběh nakonec skončí? Na to si budou muset diváci počkat. Už teď je ale jasné, že seriál ZOO znovu trhl rekord. A to se na první pohled zdálo, že po Slunečné už tak velký hit přijít zkrátka nemůže. A vidíte, opak je pravdou!