Robert Redford a jeho tři nejznámější filmy

Robert Redford a jeho tři nejznámější filmy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Robert Redford je herec známý po celém světě. Filmy, kde hrál, se zapsaly do dějin a paměti mnoha lidí. Loni oslavil 84 let, pořád je charizmatický a stále ještě něco málo natáčí. Podívejte se na ty nejoblíbenější a nejznámější.

Zaříkávač koní, příběh o trpělivosti

Příběh, který okouzlil nespočet diváků od mladých děvčat, až po ženy ve středním věku. Příběh o lásce, ale také o to trpělivosti a chtíči dokázat něco nemožného. Mladá dívka vlastní milovaného koně, na kterém jezdí na vyjížďky. Jednoho dne má nehodu, při které se zraní dívka i kůň. Psychicky jsou poznamenáni oba – a oba potřebují pomoc. Matka dívky se obrání na známého zaříkávače koní, který by měl zlomeného koně uzdravit. Bude to stát ale hodně času a sil. Stejné pravidlo bude platit i pro mladou dívku.

Film je z roku 1998 a mladou dívku hraje Scarlett Johansson. I přesto, že se jedná o starší film, své diváky si najde i dnes. Připravte si téměř tři hodiny vašeho času, nudit se ale nebudete.

Žít po svém, krásný příběh s Morganem Freemanem

Příběh, kde Robert ztvárnil hlavní roli spolu s Morganem Freemanem a Jennifer Lopez je z ranče, kde vyrůstal i Robertův syn, který ale zemřel při nehodě. Po letech se za ním vydává jeho snacha s dcerou. Náhle tak poznává i svoji vlastní vnučku, kterou nikdy neviděl. Film je z roku 2005 a jde o příjemný příběh na pěkný víkendový večer.

Film Vzpomínky na Afriku získal několik Oscarů

Romantický velkofilm z roku 1985 neztrácí na kráse a obdivuhodnosti ani dnes. Hlavní roli si, kromě Roberta, střihla také Meryl Streep. Příběh je založen na rozrůstající se lásce k zemi Keňa, kde se Meryl setkává právě s Robertem a nastartuje se velká a nehynoucí láska. Film je poměrně dlouhý, ale bavit vás bude až do konce.

Který film máte nejraději vy?