Rekordmani Ulice: Kteří další herci hrají v Ulici od začátku a kteří se objevili jen v pár dílech?

Rekordmani Ulice: Kteří další herci hrají v Ulici od začátku a kteří se objevili jen v pár dílech?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V minulém díle jsme se společně podívali na herce, kteří už mají za sebou více než tisíc epizod a jsou součástí ulice po mnoho dlouhých let. Na druhou stranu jsme si vyjmenovali pár herců, kteří se v ulici objevili třeba jen v jednom díle.

Tereza Jordánová-Kučerová

Tereza Jordánová patří mezi ostřílené herce, v seriálu Ulice účinkovala ve více než tisícovce dílů. V seriálu měla staršího bratra Matěje, aktuálně ani jeden z nich není součástí seriálu Ulice. Tereza začala celý svůj děj jako mladá dívka, která byla velmi inteligentní. Její role byla v celém seriálu klíčová. Tereza se nakonec vypracovala do role učitelky, která jí moc slušela. Zažívala běžné životní i pracovní momenty se svými kolegy Otou a Davidem. Celý život se jí změnil po svatbě s Davidem, do kterého byla dlouho zamilovaná, ale svoje city skrývala. Dějová linka Terezy a Davida se uzavírá odjezdem do zahraničí.

Lumír Nykl

V minulém díle jsme si řekli něco o Lumírově seriálové mamince, nyní je čas si říct něco i o něm. Roli Lumíra Nykla ztvárňuje Václav Svoboda. V seriálu Lumír hraje od samých začátků a je majitelem pekárny a byl i starosta. Nyní se Lumír po smrti své manželky Světlany věnuje naplno své rodině a stará se o pekárnu. Patří mezi hlavní tváře a nejvýznamnější postavy seriálu.

Roli Lumíra Nykla ztvárňuje Václav Svoboda, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Marek Vašut

Marek Vašut si zahrál v Ulici sám sebe, respektive nehrál nikoho jiného, pouze muže ze seznamky. Patří tedy mezi velmi úspěšné herce, kteří si zahráli rovněž i v Ulici. 

Agáta Prachařová

Svou roli si v seriálu Ulice odbyla i Agáta Prachařová, která patří velmi známé české celebrity. Jednalo se však pouze o menší roli, objevila se jen ve dvou dílech jako Monika.

 

Zdroj: