Recept na úspěch a mladistvý vzhled podle herečky, zpěvačky, tanečnice Jennifer Lopez, která nedávno oslavila 51 let

Recept na úspěch a mladistvý vzhled podle herečky, zpěvačky, tanečnice Jennifer Lopez, která nedávno oslavila 51 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jennifer vypadá posledních dvacet let stejně dobře. Přitom si herečka neodepřela mateřství a není VIP zákazníkem žádné ze známých klinik plastické chirurgie. Zadarmo její krása ale není.

Víra v úspěch

Když dávala Jennifer před 25 lety rozhovor, přiznala, že neměla žádný záložní plán, co s životem, pokud by neuspěla jako zpěvačka, herečka a tanečnice. Věřila, že když si za svým snem půjde, tak úspěch musí přijít. A odhadla to docela dobře. Možná spoléhala na ten tanec, protože od pěti let chodila na balet a později přidala i flamenco. První úspěchy začala sklízet v muzikálech hlavně kvůli svým pohybovým schopnostem. Kvůli své posedlosti hudbou a tancem odešla z domu, protože odmítla jít na vysokou školu. Přespávala ve své taneční škole.

Smlouva s ďáblem nebo dlouholetá disciplína

Herečka se o svůj „recept na mládí“ ráda podělila se svými fanoušky. Údajně jde jen o vyváženou stravu a pravidelné cvičení.

Chcete vidět ten jídelníček, o kterém Jennifer tvrdí, že ji nijak neomezuje?

K snídani je to smoothie z mléka nebo vody s čerstvým ovocem a s quinou (merlík čínský, připomínající obilovinu bez lepku).

K obědu si herečka dopřeje lososa nebo mořského vlka s brokolicí nebo jinou zeleninou. Když nejí rybu, dá si salát. Ráda má ten z čerstvého zelí se sýrem, praženými semínky a výjimečně si dopřeje vařené vejce.

Večeří do 18,30 hod., nikdy později. K večeři si dá většinou zeleninový salát a zase quinou.

Během dne si nosí ovoce nebo zeleninu, aby potlačila hlad. Občas si dopřeje hrst ořechů a výjimečně s dětmi sušenky. Nepije kávu ani alkohol, nekouří, nebere drogy. Denně vypije 7 sklenic vody.

Pravidelně 3-4x týdně sportuje, hlavně se soustředí na udržení svalů. Nechodí na slunce. Když už musí, použije ochranný krém s vysokým faktorem. Spánek považuje za stejně důležitý jako stravu. Spí 8 hodin denně, ale zvládla by i deset.

Tak co říkáte, stojí to za to a inspirovali jste se?