Rebel Wilson se s komedií Maturitní ročník vrací zpět před kameru. Co diváci říkají na film a hereččin návrat?

Rebel Wilson se s komedií Maturitní ročník vrací zpět před kameru. Co diváci říkají na film a hereččin návrat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka a komediantka Rebel Wilson je známá především díky rolím v komediích jako Ladíme! nebo No není to romantika?. Její humor je nenahraditelný a zdá se, že funguje i po její dvouroční pauze, kterou zaměřila na své zdraví a hubnutí. Nyní už se vrací ve skvělé formě s novým filmem od Netflixu.

Kam herečka zmizela?

V roce 2020 se herečka Rebel Wilson, která se proslavila stand-up komediemi a vtipnými rolemi ve filmech, rozhodla, že si udělá takový svůj rok zdraví. Ten sdílela na svých sociálních sítích a podporovala v něm i své fanoušky. Napomohla jí k tomu také pandemie, díky které měla více času na sebe a mohla pracovat na své formě.

Není tedy divu, že se jí začalo skutečně dařit. Hubla rozumnou cestou, nedržela žádnou radikální dietu, jen udržovala zdravý balanc a pracovala i na svém duševním zdraví. Zanedlouho už tedy začaly vycházet první články o tom, že zhlubla 30 kilo a její fotky, na kterých vypadá jako úplně jiný člověk, se staly pro mnohé velkou inspirací.

Přestože jsme ji v žádném filmu nespatřili už přes dva roky, zhruba rok už měla plné ruce práce s natáčením. Před kameru se však vrátila odpočatá a ve skvělé formě jak fyzicky, tak psychicky. Roční pauza jí rozhodně prospěla a je vidět, že si za tu dobu ujasnila své priority a cíle. Ukončila totiž vztah se svým přítelem, se kterým zhruba rok randila.

Prozradila, že by se ráda stala maminkou, ale bohužel nemá dobré zprávy. Své problémy blíže nespecifikovala, ale určitě si musela projít poměrně náročným obdobím.

Na nějakou dobu si dala pauzu také od sociálních sítí, takže její fanoušci byli nadšení, když na Netflixu konečně vyšla komedie, ve které hraje hlavní roli. Vrátila se ve velkém stylu, tak doufejme, že toho pro nás chystá ještě více.

Co film nabídne?

Film Maturitní ročník se na Netflixu objevil teprve před pár dny a názory diváků se zatím různí. Někteří si ho nemohou vynachválit a obdivují vzhled a herecký výkon Rebel, jiní říkají, že jde o další nesmyslný film od Netflixu, který postrádá kvalitu. Podívejme se ale nejdříve na jeho děj.

Hlavní postavou filmu je Stephanie, kapitánka roztleskávaček a hvězda školy, kterou vždy všichni obdivovali. Měla všechno – slávu, kamarádky i hezkého přítele a vše pro ni vypadalo tak nadějně. Dokud kvůli nehodě neupadla do dvacetiletého kómatu.

S kolegyní Anne Hataway, zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

Nyní se z něj probouzí jako 37letá, vrací se zpět na svou střední školu a je odhodlaná získat titul královny plesu. A tentokrát ji nic ani nikdo nezastaví.

Jak reagují diváci?

Zatímco někteří diváci říkají, jak se u filmu pobavili, jiní prý nudou téměř usínali. Zdá se, že je to tedy věc názoru a musíte si sami říct, zda vám tento typ humoru sedí, nebo ne. Pokud ale máte rádi Rebel Wilson, pravděpodobně se budete smíchy popadat za břicho.

Ve filmu totiž měla spoustu prostoru k tomu, aby předvedla svůj komediální talent a navíc se předvedla s úplně novou vizáží. Je to tedy jako návrat k jejím milovaným starým rolím, ale zároveň jde o úplně nový začátek, kterým otevírá novou kapitolu své kariéry.

Na druhou stranu, některým divákům připadá, že roli hraje nedůvěryhodně a příliš přehrává. Jestli to byl záměr nebo se Rebel do role úplně nedokázala vžít, to už si musí každý určit sám.

Hodnocení se na většině filmových databází pohybuje kolem 50 %, což jen dokazuje roztříštěnost názorů diváků.

Rozhodně od komedie tedy nečekejte žádný zázrak, nicméně dokáže pobavit a navíc je zajímavé vidět herečku po delší době opět zářit v hlavní roli. I kdyby vás nezaujalo nic jiného, snímek stojí za zhlédnutí právě alespoň kvůli skvělé Rebel Wilson.