Radka Kolářová z Ulice byla mnohokrát přistižena při krádeži

Radka Kolářová z Ulice byla mnohokrát přistižena při krádeži
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete, když v roce 2016 do života Maléřů v Ulici vstoupila vrchní sestra Radka Kolářová (dříve Podlešáková)? Zamiloval se do ní děda Josef Kolář a své nové rodině ji představil. Až později se o ní dozvěděl nepříjemnou pravdu, a to takovou, že krade. Jak se k celé situaci postavil on a jeho rodina?

Role rázných žen herečce Zuzaně Slavíkové jdou 

Role rázných a přísně vypadajících žen jsou herečce Zuzaně Slavíkové ušity na míru. Jednu takovou ztvárnila i v Ulici. I když byla Radka Podlešáková (později Kolářová) hodná žena, navenek působila velice přísně. Moc po chuti ze začátku nebyla ani Veronice Maléřové, která jinak nemá s lidmi problém. Vadilo jí na ní, že se až příliš plete do rodinných záležitostí. V té době totiž s Martinem procházeli krizí.

Martin utrpěl vážný úraz, který mu nedovoloval plnohodnotně pracovat na dílně. Jarda Hejl mu sice nabízel přechod na administrativu, tu však odmítl. Později mu Radka nabídla práci v nemocnici, kde se odhalil její problém s kleptomanií. 

Téma kleptomanie v Ulici do té doby ani nikdy potom nebylo

Na roli kleptomanky se herečka Zuzana Slavíková dlouho připravovala. Například si zkoušela, jak co nejrychleji sebrat nějakou věc. Toto téma bylo divácky velmi zajímavé už z toho důvodu, že se nikdy předtím v Ulici neobjevilo. Zároveň se mohli diváci o nemoci zvané kleptomanie dozvědět více. Podle nás zvládla herečka svou roli na jedničku. Radka Kolářová, která měla ráda věci pod kontrolou, si po přistižení a konfrontaci musela přiznat, že je nemocná a potřebuje pomoc. Po odhalení dokonce hrozilo, že se s ní děda Josef rozejde.

Ivan Vyskočil jako děda Josef, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Radka Kolářová ráda řešila věci druhých a zabíhala přitom do soukromí, čímž Veroniku štvala. Jenže tentokrát to byla ona, kdo se řešil. Radka si musela přiznat, že je nemocná a pomoc druhých potřebuje.

Tady Radce pomohla hlavně Veronika s Martinem, kteří na dědu zatlačili, aby neřešil sebe a místo toho podal Radce pomocnou ruku. Radka také přispěla svou pomocí k rodinné harmonii. V době, kdy na Martina praskla nevěra a Filip byl jako z divokých vajec, to byla právě ona, kdo celou situaci korigoval. Radka Kolářová už se v Ulici neobjevuje. 

Zdroje článku: