Půvabná Rosalinda ani po 20 letech nezestárla. Hvězda telenovely svou krásou udivuje i fanoušky

Půvabná Rosalinda ani po 20 letech nezestárla. Hvězda telenovely svou krásou udivuje i fanoušky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzpomínáte si na půvabnou mladou dívku Rosalindu, hlavní hvězdu slavné telenovely? Herečce a zpěvačce Thalíe bude příští rok už 50, svou krásu a půvab však vůbec neztrácí. Jak se po více než 20 letech od natáčení seriálu změnila?

Herečkou téměř od narození

Dalo by se říct, že mexická herečka a zpěvačka Ariadna Thalía Sodi Miranda neboli Thalía se pro kariéru herečky narodila. Svou první roli si totiž zahrála již jako jednoleté dítě. Tehdy to bylo v reklamě na nealkoholický nápoj. Malé dětské roličky však postupně střídaly role půvabných mladých dívek a žen, na které se Thalía perfektně hodila. Zahrála si v mnoha telenovelách. Právě Rosalinda (1999) ale jako jedna z mála zapůsobila i na české a Evropské diváky.

Čtěte také: José Armanda by sbalila i dnes. Představitelka Esmeraldy je i 23 let po natáčení slavné telenovely šmrncovní dámou

Nyní se už věnuje především hudbě. Její pěvecká kariéra začala také již v raném věku. V 8 letech začala Thalía navštěvovat hodiny klavíru a jen o rok později vystupovala se skupinou Din-Din, se kterou vydala hned 4 alba. Její popularita v Mexiku stále rostla a proto dostávala i herecké role. Své první sólové album s názvem Thalía vydala v roce 1990. Poté vydala spoustu celosvětových alb a některé z nich se dočkaly i anglického překladu. Zpěvačka byla dokonce několikrát nominována na ceny Grammy a Billboard Latin Music Awards.

Vůbec nestárne

Na Mexické hvězdě telenovel opradu nejsou přibývající roky vůbec znát. Od mladé Rosalindy je stále téměř k nerozeznání. Fanoušky svým vzhledem natolik udivuje, že spekulují o tom, zda se Thalía nesvěřila do rukou plastických chirurgů. O tom bohužel nic neprozradila. Už jednou si z nás ale vystřelila, když prohlásila, že si nechala vyoperovat žebra a nechala fanoušky hádat, jestli je to pravda.

Čtěte také: José Armando z Esmeraldy už patří mezi padesátníky. Mexický krasavec snad ale vůbec nestárne

Vztahy a rodina

Po rozjezdu Thalíiny kariéry se v téměř třiceti letech vdala za Tommyho Mottolu, hudebního producenta a někdejšího generálního ředitele firmy Sony Music. Jeho bývalou manželkou byla herečka Mariah Carey. Thalía se s Tommym seznámila přes jejího producenta Emilia Estefana. Tehdy měly oba o vztahu velké pochybnosti, a to hlavně kvůli jejich věkovému rozdílu a Thalíině stále rostoucí slávě. Nakonec se ale dali dohromady a letos slaví dvacetileté výročí svatby. Spolu mají dvě děti, Sabrinu Sakaë a Matthewa Alejandra a společně bydlí v New Yorku.

Čtěte také: Telenovela Divoký anděl se vrací na televizní obrazovky. Jak se změnila Natalia Oreiro během 30 let od natáčení seriálu?

Na jejich lásce se přes léta prý také nic nezměnilo. Vypadají tedy na jeden z mála slavných párů, který spolu snad vydrží až do konce života.