Bude konečně Pumrová brát roli matky vážně?

Bude konečně Pumrová brát roli matky vážně?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milenu Pumrovou z Ulice diváci znají jako zapšklou ženu, kterou její manžel připravil o všechno. Vídat jsme ji mohli v jejím vlastním second-handu, který provozovala. Nějakou dobu také Gábině pomáhala v salonu, ale to nedělalo dobrotu. Aktuálně pracuje v hospodě, kde má všechny a všechno na očích. 

Až nyní dává přednost Gábině před vlastními názory 

Příliš ochranitelsky ani chápavě se Milena Pumrová ke své dceři Gábině nechovala. Když dospívala, věnovala veškerou energii boji s Radkem Mastným, z čehož si Gábina odnáší nehezké vzpomínky. Až nyní se zdá, že konečně dává přednost Gábině před svými pocity a názory. Dokonce usadila Radka Mastného, se kterým se v poslední době dala zase dohromady.

Ten pořád nasazuje na Hermana, který by ho nejradši viděl ve vězení. Milena Pumrová však vycítila, že má Jirka dobrý vliv na její dceru, která aktuálně prochází velmi těžkým obdobím. Radkovi doporučila, aby už konečně nechal těch intrik a šel si trest odsedět. Zdá se, že Milena Pumrová začala konečně brát svou roli matky vážně. 

Milena Pumrová začíná být více starostlivou matkou, Zdroj: TV Nova

Gábina je z rodičů někdy na nervy, teď je ale potřebuje více než kdykoliv jindy

Aby přežila nelehké dětství, rozhodla se Gábina (herečka Aneta Krejčíková) držet si od svých toxických rodičů odstup. I teď ji jejich názory více než vytáčí. Sem tam se však najdou i chvilky, kdy jsou jí rodiče velmi nápomocni. Třeba se hezky starají o Šimona, na kterého teď nemá tolik energie. Její matka jí dokonce přijde i uvařit. Je nutné říct, že Gábina teď své rodiče potřebuje mnohem více než kdy dřív. A sama musí uznat, že i z její strany ledy trošku povolily a vztah s matkou se zlepšil.

Milena dokonce Gábinu podpořila v tom, aby si nechala zamrazit vajíčka pro případ, že by chtěla další miminko. Teď je ale důležité netlačit na pilu. Milena Pumrová by měla dál krotit své vášně i své vlastní pohledy na věc. Gábina se s ní totiž nepotřebuje hádat. Stačí, aby byla Gábině nablízku a pomohla se vším potřebným, hlavně se Šimonem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text