ZOO: Půjde Sid na veterinu?

ZOO: Půjde Sid na veterinu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děj se odehrává v české zoologické zahradě Dvůr Králové nad Labem a vypráví příběh bohaté Sidonie Novotné, dědičky sklářského impéria. Ta si však chtěla splnit svůj životní sen a stát se ošetřovatelkou v zoologické zahradě. Místo toho, aby odjela studovat managment do Spojených států amerických tak, jak chtěla její babička, utekla z domova a začala pod jménem Anička pracovat v ZOO.

Nejdříve nastoupila jako pomocná síla a dělala všechny práce, které se namanuly. Vyvážela odpadky, hnůj, pracovala u žiraf. Ani to ji však neodradilo od toho jít pevně za svým cílem. Po pár dnech, kdy začala pracovat v pavilonu plazů s „Haďákem“, se začal prohlubovat její vztah k němu. Ale to už je zase na jiné vyprávění... Pojďme se společně podívat na to, jak se z Aničky stane ošetřovatelka!

Kvůli problémům s penězi si musí najít další zaměstnání, vypomáhá v baru a po večerech uklízí kanceláře v ZOO. Díky své statečnosti a vytrvalosti se však brzy dočká zasloužené odměny a paní ředitelka Roklová ji povýší na ošetřovatelku. Anička má obrovskou radost a začne pracovat společně s Eliškou u žiraf. Po pracovní stránce je Anna nadšená, problémy se však objevují v jejím milostném životě a ve vztazích v rodině. Když se babička Sidonie, ředitelka sklářské firmy, dozví, že Sid neodjela do Států, rozzuří se a pevně si stojí za tím, aby okamžitě odjela. 

Pavla Tomicová jako MVDr. Anežka Krásná poradila Aničce studium veteriny, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Sid má však vlastní hlavu, ve které se jí začíná rodit nápad, že začne se studiem. Nikoli však s tím, které chce její babička. Hlavní veterinářka ZOO Anežka jí během jednoho rozhovoru řekne, že by mohla začít se studiem veteriny, a že by bylo skvělé, kdyby si zahrada vzdělávala své budoucí zaměstnance. Anička začne být nápadem nadšena a začíná nad ním opravdu přemýšlet.

Zatím bohužel stále nevíme, zda plány Anně vyjdou a co si do budoucna pro nás scenáristé a tvůrci seriálu připraví. Co vše ji ještě potká? Dokáže si obhájit svá rozhodnutí? To vše se dozvíte po prázdninové pauze opět na televizi Prima!

Zdroj článku:
  • Autorský text