První dobrá: Našla Nova úplné dno „zábavy“ a už to horší být nemůže?

První dobrá: Našla Nova úplné dno „zábavy“ a už to horší být nemůže?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Voyo a Nova Fun představila TV Nova svůj nový originální pořad, za kterým stojí Vincent Navrátil, Alexej Kolva, Ondřej Kubina a Jaroslav Blažek. Tito „talentovaní“ umělci mladé generace vytvořili „skečovou“ show, která možná diváky posadí na zadek. Ale nebude to kvůli humoru.

První věc, která možná diváky napadne, je zvědavost, kdo na toto veledílo dal peníze a proč.

Vincent Navrátil, syn Veroniky Žilkové, pro vipshow.cz uvedl, že tento „poklad české zábavy“ piloval 10 let. Do pořadu pozval samozřejmě i svou rodinu, „čerstvě zhrzenou“ Veroniku Žilkovou a svou sestru modelku Agátu Hanychovou. Podle vyjádření Vincenta nemusel ani své rodinné příslušníky k účasti před kamerou přemlouvat. Někoho to překvapuje?

Veronika Žilková už v pokladu české kultury účinkovala začátkem století a už v Tele Tele prokázala, že za honorář je schopná udělat cokoliv. Agáta Hanychová už není žádný naivní diblík a poté, co musela vyplatit Jakuba Prachaře, si nemůže dovolit kšeft odmítnout. Navíc modelka už je trochu za zenitem, a tak si moc vybírat nemůže.

Tvůrci První dobrá, zdroj. TV Nova

První dobrá je ale vše, jen ne zábavná. A je to zřejmě další z pořadů, kde se baví účinkující, ale u diváků je ohlas hodně vlažný. To ostatně dokládá i hodnocení na portálu ČSFD, kde má První dobrá ostudné hodnocení 25 %.

Prvním hostem byl Vojta Kotek, ale ani ten tomuto projektu moc nepomohl. Je těžké odhadnout, zda se dalším hostům, kteří nejsou s Vincentem Navrátilem příbuzní, povede vytvořit něco zábavného. Do show by měli zavítat například Vágnerová, Čermák nebo Polívková.

Jedinou pozitivní zprávou je, že si TV Nova tento poklad naštěstí nechává jen pro Voyo a Nova Fun, kde nebude moc na očích. Jedno je však jisté, moc nových předplatitelů si Voyo zřejmě kvůli První dobré nezíská.

Diváci hodnotí na ČSFD pořad jako „vrchol stupidní trapnosti, přesná trefa do odpadu na první dobrou, děsivej odpad“.

Zdroje článku: