Příští týden v Ulici: Miloš se nastěhuje k Frantovi a Skyler. Stěhování zvažuje i Lumír

Příští týden v Ulici: Miloš se nastěhuje k Frantovi a Skyler. Stěhování zvažuje i Lumír
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Změna je život, ale Kateřina se k té nejdůležitější nedokáže přemluvit. Když Lumír navrhne, aby si našli nový byt, odmítne ho. Miloš si náhradní bydlení zařídí poměrně rychle. Zkrátka se pozve k Frantovi a Skyler. Bruno se zraní při práci a Hermana překvapí zpráva, že Tomášek stáhl trestní oznámení.

Magda a Mojmír najdou kompromis

Prokop nabude dojmu, že Irena kvůli těhotenství nezvládá práci a že se snaží povinnosti přesouvat na Magdu. Proč by jinak nevyřešila problém s Mojmírem Kalinou sama? Zkušený matikář a fyzikář si projde menší depresí, když mu Boženka navrhne, aby ve škole skončil. To by měl udělat i podle Prokopa, ale Magda je jiného názoru. Kalina učí rád a do důchodu ještě nepatří. Slečna učitelka proto vymyslí, jak pozměnit rozvrh tak, aby běžnou výuku převzali kolegové, zatímco Kalina bude učit zájemce k maturitě a přijímačkám.

Miloš se nakvartýruje k Frantovi a Skyler

Skyler přiklepnou vytoužený grant, a tak bude mít František zase o starost víc. Žil v domnění, že Skyler chce, aby bydleli s Chrisem v Amsterodamu jako normální rodina. Místo toho teď bude cestovat s představením po světě. Navíc je už pevně rozhodnutá, poněvadž to pokládá za skvělou příležitost. Byla by ráda, kdyby s ní František na projektu spolupracoval, ale on coby zvukař touží jít jinou kariérní cestou. Jako by nestačilo, že se kvůli rozdílným představám o budoucnosti neustále hádají, zazvoní u jejich dveří bezdomovec Miloš... a vlastně už u nich zůstane.

Lumír plánuje stěhování do nového

Lumír nabídne Kateřině, aby jeho byt předělala podle svých představ. Nechá jí volnou ruku, je ochotný kvůli ní cokoli vybourat nebo přistavět, jen aby se tam cítila jako doma. Později dokonce navrhne, aby se přestěhovali do nového. Ani jedna z těch variant se Vilmě nelíbí. Samotná Kateřina je z Lumírova elánu spíše vyděšená než nadšená. Vysvětlí mu, že chyba není v bytě, ale v ní, protože se na soužití s mužem necítí. Byla dlouho sama a zatím není připravená na zásadní změnu.

Bára si s Brunem zabruslí, pak mu pomůže v baru

Bára a Bruno si měli jít s Vojtou zabruslit, ale nakonec půjdou ve dvou, což jim ani trochu nevadí. Naopak to vypadá, že spolu tráví čas čím dál radši. Ačkoli Bruno prohlašoval, že bruslit neumí, podaří se mu zachovat si důstojnost a nespadnout. V Coolně se naproti tomu zraní, když si nedopatřením upustí sud na nohu. Naštěstí bude mít Bára po ruce zdravotní průkaz, aby ho mohla zastoupit a zahrát si na servírku.

Osamělou Báru by mohlo bruslení sblížit s Brunem.
Osamělou Báru by mohlo bruslení sblížit s Brunem. | Zdroj: TV Nova

Tomášek překvapivě stáhne oznámení

Veronika bude předvolána na policii jako svědkyně v případu Tomáškova napadení Hermanem. Nechce Jirkovi zbytečně uškodit, a tak se jej zeptá, co má říkat. On ji vyzve, aby vypověděla čistou pravdu. Jak se ukáže, nebude to třeba, protože Tomášek zničehonic stáhne trestní oznámení. Jirkovi to nesedí –⁠ proč by redaktor najednou couval? Jedná se z jeho strany o nějaký podivný úskok?

Zdroj článku:
  • Autorský text