Příští týden v Ulici: Zoufale flirtující Vendula a ještě zoufalejší situace ve firmě Vítka a Miloše

Příští týden v Ulici: Zoufale flirtující Vendula a ještě zoufalejší situace ve firmě Vítka a Miloše
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrka je přesvědčena a tom, že Kryštof podvedl Karlu. Vendula chce v Pavlovi vzbudit žárlivost, a tak flirtuje s Jirkou, ale vůbec jí to nejde. Vítek ztratí zájem zachraňovat firmu, když zjistí, že Miloš se víc zajímá o svou hloupou dovolenou. Prokop dostane strach, že Magda zatouží po dítěti.

Věrka si myslí, že na vině je Kryštof

Když se teď Věrka dozvěděla, že Kryštof s Karlou chodí do manželské poradny, je jasné, že svou zvědavost nedokáže krotit dlouho. Samozřejmě začne při první příležitosti tahat informace z Karly. Automaticky dospěje k názoru, že něco provedl její syn. Karla ho ale bude hájit a řekne tchyni, že by mu měla víc věřit. Zároveň jí vyčte, že na něj odjakživa klade přehnané nároky. Kryštof je přitom dobrý manžel i otec.

Vendula neobratně flirtuje s mladým Hložánkem

Martina se nastěhuje do bytu po Magdě. Kateřině se to zdá ukvapené, ale nejspíš ji zkrátka mrzí, že o svou holčičku zase přijde. Peškův dům ale není tak daleko. Se stěhováním Martině ochotně pomohou Pavlík a Mário, čehož si samozřejmě všimnou i Vendula s Ájou.

Ve snaze Pavlovi tuhle platonickou lásku vrátit Vendula vyzkouší flirtovat s Jirkou Hložánkem. Ája jí doporučí, aby si s ním našla společný zájem, a tak Vendula přijede poprvé do práce na kole. Bude toho ale litovat, jelikož její kolo už hodně dlouho nenavštívilo servis a také vypadá naprosto příšerně.

Jirka si navíc jejích chabých pokusů o sblížení nevšímá. Má plnou hlavu programu pro cyklisty a nápadů na vybudování nových cyklostezek. Za vzor si vezme pokročilejší evropská velkoměsta – Kodaň a Amsterodam. Lumírovi se do drahé stavby systému cyklostezek příliš nechce.

Vítka rozčílí Milošova posedlost Karibikem

Když Iva namasíruje pana Duška, poprosí ho, jako zkušeného právníka, o radu s Vítkovou a Milošovou situací ve firmě. Dušek ochotně nabídne pomoc a Vítek je mu nesmírně vděčný. Snaží se udělat všechno, aby firmu zachránil – na rozdíl od Miloše, který myslí jenom na to, jak Evě zajistit slíbenou karibskou dovolenou. Dokonce se sejde s Ditou a pokusí se z ní vymámit půjčku. Když je spolu Vítek uvidí, dost ho to zklame a naštve.

Nechce se mu vrážet peníze do něčeho, na čem Milošovi zjevně nesejde. Jejich společné podnikání možná spěje ke konci.

Vítek nevylučuje hořký konec stavební firmy.
Vítek nevylučuje hořký konec stavební firmy. | Zdroj: TV Nova

Magda prožívá Irenino těhotenství. Prokop znervózní

Irenino dítě se začne podivně hýbat, a tak nastávající maminka raději vyhledá pomoc lékaře. Magda zatím čeká doma na telefonu a dělá si starosti. Landová nakonec dorazí osobně, a to i s lahví vína na omluvu, že o sobě nedávala vědět. Dítě je ale v pořádku. Ty nezvyklé pohyby se ukázaly být obyčejnou škytavkou.

Představa, že děti v břiše škytají, Prokopa pobaví. Když si ale uvědomí, jak moc se Magda v Irenině těhotenství angažuje, smích ho rychle přejde. Do toho se objeví Mirek s dalšími zprávami o své těhotné manželce. Zkrátka – těhule teď obklopují Magdu ze všech stran, takže je jenom otázkou času, než zatouží po vlastním prckovi. A to Prokop skutečně nepotřebuje.

Zdroj článku:
  • Autorský text