Příští týden v Ulici: Opilý Prokop, ztracený Chris a zraněný Šimon

Příští týden v Ulici: Opilý Prokop, ztracený Chris a zraněný Šimon
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vendula s Ájou dumají, jak se vypořádat s atraktivní Martinou. Magda chce překvapit Prokopa, ale nakonec nepříjemně překvapí on ji. Chris se vzteká a uráží, protože u sebe nemá rodiče. Šimon se ve snaze udělat dojem zraní na rampě a Hermanovi povolí nervy. Zaútočí na Tomáška.

Ája poradí Vendule, aby se platonicky zamilovala

Vendula požádala Áju, aby posoudila, zda se mezi Pavlem a Martinou něco odehrává…

Příští týden Ája přijde s nepříjemným ujištěním, že Pavlík je krásnou kuchařinkou okouzlený. Vendula už se obává nejhoršího, ale podle její kamarádky není důvod k panice. Je to jistě poblouznění, které zase opadne. A pokud ne, měla by Vendula zabojovat stejnými zbraněmi a do někoho se platonicky zakoukat. Co třeba do Jirky Hložánka?

Zabojuje Vendula o svého manžela?
Zabojuje Vendula o svého manžela? | Zdroj: TV Nova

Opilý Prokop zapomene, že u něj Magda bydlí

Magda si pořídí novou košilku a náležitě se upraví, aby Prokopa potěšila. On však přitáhne domů opilý a ke všemu s Mirkem, jenž doufal, že by u nich mohl přespat. Nakonec raději odejde do hotelu, ale trapasu už tím nezabrání. Magda nabude dojmu, že Prokop zkrátka zapomněl, že s ním bydlí. Prostě si domů přivedl návštěvu, aniž by jí o tom předem řekl. Podaří se jí ho přesvědčit, aby změnil staré návyky a začal se s ní na věcech lépe domlouvat?

Skyler chce za Chrisem, ale Franta nemůže

František a Skyler strávili příjemný čas se synem. Po návratu do Prahy se ale dozvědí, že Chris neposlouchá a je uražený. Dalšího dne se babičce ztratí v aquaparku. Nejspíš si myslí, že když způsobí průšvih, rodiče všeho nechají a hned za ním přijedou. Skyler by to koneckonců ráda udělala. Franta ale nemůže takhle narychlo znovu odjet do Amsterodamu. Má tady školu a práci. Navíc se mu nelíbí, že by si chlapec měl všechno vydupat. Se Skyler se na správném řešení situace neshodnou a dojde mezi nimi k hádce.

Šimon se zraní na rampě

Valerie nehodlá provokovat rodiče, zároveň si ale nenechá vybírat kamarády. Chce Šimona doprovodit na rampu a podívat se, jak jezdí na koloběžce. Šimon se s ní domluví na čtvrtek v naději, že do té doby bude mít natrénováno. Dlouho už to ale nedělal, vypadl ze cviku a během jízdy si poraní ruku. S naraženým loktem si hned tak nezajezdí. S Valerií se přesto domluví, že spolu zajdou někam ven.

Radek se dozví, že Šimonova vyvolená je sestrou toho syčáka, co ho šikanoval. Ani trochu se mu nelíbí, že by se měl jeho vnuk stýkat s někým takovým.

Dědovi se nelíbí, že se Šíma stýká se sestrou svého šikanátora.
Dědovi se nelíbí, že se Šíma stýká se sestrou svého šikanátora. | Zdroj: TV Nova

Rozzuřený Jirka povalí Tomáška na zem

Jirka Herman se už nemůže dočkat nástupu do práce, ale radost mu pokazí další Tomáškův článek, v němž se píše o jeho řízení pod vlivem alkoholu. Kvůli následnému pozdvižení se šéf rozhodne Jirkův návrat do služby odložit. Tomášek nakráčí do Gábinina salonu, aby ji přesvědčil, že článek ve skutečnosti nepsal. Respektive napsal ho, ale editor ho údajně pozměnil. Než stačí vypovědět, co se přesně stalo, objeví se v salonu Jirka a popadne ho amok. Bez váhání Tomáška vyrazí ze dveří a praští s ním o zem. Tohle pomatení smyslů bude mít určitě nepříjemnou dohru.

Zdroj článku:
  • Autorský text