Velká ťafka pro ředitele, svádění Františka a Denisův návrh – příští týden v Ulici bude plný překvapení

Velká ťafka pro ředitele, svádění Františka a Denisův návrh – příští týden v Ulici bude plný překvapení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Radek objeví video, na kterém Šimon bojuje s mladším žákem. Mezi Márou a Karlou se to zlepší, jen aby to vzápětí zase zaskřípalo. Skyler dá Františkovi najevo, co k němu cítí, a Denis si domluví schůzku s Kristýnou. Prokopa v závěru týdne čeká překvapivé setkání.

Video, které by Gábina radši neviděla

Minulý týden byl bezpochyby nejhorším v životě mladého Šimona. Zoufalství ho přimělo vzít do školy Jirkovu zbraň a namířit s ní na Viktora s Romanem. Snažil se tak jednou provždy skoncovat se šikanou, jíž ho kluci vystavovali celé týdny. Když se Gábina, Jirka i učitelé vzpamatovali z prvotního šoku, začali si pochopitelně klást otázku, co Šimona k jeho činu vedlo. Radkovi se podařilo dostat z něj pravdu o všech šílených věcech, které mu šikanátoři prováděli.

Příští týden bude chlapec muset podat vysvětlení na policii. Ještě předtím ukáže mámě a babičce fotku šibenice a výzvu k zaplacení pěti tisíc, co mu kluci poslali na mobil. Zdá se, že tak proti nim bude mít alespoň nějaké důkazy. Pak ale Radek přinese notebook a v něm video, kde Šimon mlátí malého kluka a spolužáci ho ještě podporují. Jakou dohru bude tahle hrůza mít?

Čím Mára všechny překvapí?

Po náročných dnech plných neshod a výbuchů vzteku se Kryštof s Karlou sblíží v koupelně a zdá se, že jejich vztah by se mohl vrátit na správnou cestu. Karla by dala cokoliv za to, kdyby všechno bylo jako dřív. Jenže odpustit nevěru člověku, jehož jste oddaně milovali a kterému jste bezmezně důvěřovali, je zatraceně těžké. Kryštof stále nedokáže pochopit, proč mu Karla tolik ublížila a začala si s Jakubem. Čím více se tedy manželka snaží o nápravu, tím víc ho naopak rozčiluje a zraňuje. Nyní se navíc stane něco, co už Mára neustojí.

Jak je na tom Franta se svými city?

V posledních týdnech si Skyler uvědomila, jak skvělý Franta je – nejen jako starostlivý táta jejich malého synka, ale i jako chlap. Začal ji zase přitahovat a největší radost by jí udělalo, kdyby ho získala zpátky. Jak mu dá najevo, co k němu cítí? Podaří se jí ho okouzlit stejně jako před lety, kdy se do ní bláznivě zamiloval? Snad si František vzpomene, že má někde v Izraeli milující přítelkyni Báru, která se zanedlouho vrátí domů.

Frantovi a Skyler to klape až moc. Zdroj: TV Nova

Denis má pro Kristýnu návrh…

Rozchod s Denisem byl pro Kristýnu jednou z nejhorších zkušeností. Vyrovnávala se s ním jen velice těžko. Zlomené srdce ji navíc přimělo pochybovat o dosavadních životních rozhodnutích, a dokonce i o tom, kým je. Začala proto docházet na terapii, jež jí měla pomoct objevit vnitřní ženskost. Teď, když to vypadá, že je z nejhoršího venku, se jí Denis znovu připomene a požádá ji o schůzku. Zvědavost převáží nad opatrností a Kristýna se s ním skutečně sejde. Novinka, kterou si pro ni přichystal, ji ale hodně překvapí.

Co bude Prokop těžko rozdýchávat?

Když Prokop přijímal ředitelské křeslo po Landové, určitě nečekal, že se bude potýkat s takovými problémy. Ještě si ani nestačil zvyknout na novou pozici a už musí řešit Šimonův nedávný čin. Prostřednictvím e-mailů i telefonátů ho neustále bombardují zděšení rodiče, kromě toho musí komunikovat s policií, inspekcí, sociálkou, svými podřízenými a také s řediteli ostatních škol. Aby toho nebylo málo, u Magdy doma se náhle zjeví někdo, koho by tam ani ve snu nečekal.

Co bude pro Prokopa pořádná ťafka? Zdroj: TV Nova