Příští týden se k Magdě dostane tajemný dopis ze záhrobí. Co se v něm píše?

Příští týden se k Magdě dostane tajemný dopis ze záhrobí. Co se v něm píše?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šíma podlehne nátlaku tyranů a zničí nástěnku, jenže ho přistihne ředitel. Skyler se svěří Aničce, že ji mrzí rozchod s Frantou. Bude ho chtít zpět? Adamův nový vztah má zůstat utajen a Jakub obrátí pozornost na malého Vojtu. Co s ním zamýšlí? A jaká zpráva čeká na Magdu v dopise od mrtvé mámy?

Šíma chycen při ničení školního majetku

Roman s Viktorem chtějí po Šimonovi peníze za to, že se opovážil sebrat jim boty. Šíma už jim dal všechno, co měl. Aby ukázali, jak náramně jsou velkorysí, navrhnou mu alternativu. Odpustí mu část dluhu, pokud prokáže kuráž a zničí školní nástěnku. Mladík nejdřív odmítl, ale pak se k tomu přece jen odhodlá. Nátlak šikanátorů koneckonců není nic příjemného. Šimona při ničení školního majetku načapá Prokop. Ten jakožto svědomitý ředitel nehodlá nic zametat pod koberec, takže se o všem dozví i Gábina. Podaří se jí zjistit, co stojí za synovým nezvyklým chováním? Z čeho budou mít Roman a Viktor najednou plné kalhoty?

Prokop přistihl Šimona při ničení školního majetku, zdroj: Tv Nova

Skyler znovu projeví zájem o Frantu

Skyler kdysi opustila Františka kvůli jinému chlapovi, navíc mu na čas znemožnila kontakt se synem. Není tedy divu, že ji Anička nemívala dvakrát v lásce. Ale situace se změnila, Skyler snad trochu zmoudřela a dnes mají s Františkem přátelský vztah. Také s Aničkou se Skyler sblížila, snad proto, že v Praze mnoho lidí nezná a nemá tu moc přátel.

V podstatě si z Chrisovy milé české babičky udělala vrbu, jíž se svěřuje se všemi starostmi. Nyní Anču obzvlášť překvapí, když si kvůli rozchodu s Frantou začne otevřeně dělat výčitky. Bude více než evidentní, že by ho ráda získala zpátky. Jak tím utrpí vztah Františka a Báry?

Adam se snaží novou známost přede všemi utajit. Zdroj: Tv Nova 

Adam schovává svou novou známost

Když si Adam založil profil na seznamce, nic zvláštního od toho nečekal. Určitě ho ani ve snu nenapadlo, že tam narazí na máminu sestřičku ze zubní ordinace. Vypadá to ale, že právě v sympatické Jarce našel dívku, s níž je mu opravdu dobře. Může se však nezávazný vztah vyvinout v něco víc, když se Adam zároveň snaží novou známost přede všemi utajit? Proč mu tolik záleží na tom, aby jeho románek zůstal pod pokličkou? Bojí se snad máminy reakce? Nebo tátovy? A jak celou věc vidí samotná Jarka?

Vyšinutý Jakub se zaměří na Vojtu

Teď už se ani nechce věřit, že Karla byla ochotná opustit manžela kvůli někomu, jako je Jakub. Psychicky nemocný scenárista je na ní patologicky závislý a jeho touha po ní ho ještě přiměje k pořádně nepříjemným skutkům. Nejenže si odchytí Máru, ale pověsí se i na Vojtu, s jehož pomocí se dokonce dostane do Karlina bytu. Zajde ovšem podstatně dál a dopustí se něčeho, co by se dalo považovat za únos. Jaké plány má Jakub s Vojtou a jak na jeho činy zareaguje Karla?

Co stojí v dopise od zemřelé matky?

Jsou to už dva roky, co Zdenka podstoupila asistovanou sebevraždu. Vyrovnat se s maminčinou ztrátou je pro Magdu stále velmi těžké, obzvlášť v den výročí její smrti, kdy si ji spolu s Tomášem připomínají. Ještě víc ale Magdu zasáhne záhadný dopis od mámy, jenž měl být podle jejího přání doručen až za rok. Co se v něm skrývá a proč bude pro Magdu hodně důležitá Prokopova podpora?