Princ Harry, manželka Meghan a Netflix – jak bude tato trojice fungovat a čím diváky překvapí

Princ Harry, manželka Meghan a Netflix – jak bude tato trojice fungovat a čím diváky překvapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Několikaletá smlouva se streamovací službou Netflix. Královské povinnosti je tolik nenadchly, proto hledají jiné aktivity. Princ Harry s manželkou Meghan budou natáčet dokumentární filmy a seriály, celovečerní filmy, ale také pořady pro děti.

Dvojice se chce soustředit na příběhy a témata, která se jich osobně dotýkají. Proto budou natáčet pořady pro děti, jelikož se jim skoro před rokem a půl narodil syn Archie. Meghan však potvrdila, že se ke své původní profesi neplánuje vrátit.

„Soustředíme se na vytváření obsahu, který informuje, ale i dává naději.“ Heslo, kterým se tento pár řídí. „Tvorba inspirujících rodinných pořadů je důležitá i pro nás coby nové rodiče.“ Budou se snažit inspirovat a motivovat ostatní rodiče, i když je to pro ně samotné nová role. S tvorbou podobných pořadů nemá ani jeden z nich předchozí zkušenost, bude to tedy pro všechny novinka.

V jednání byly také společnosti Disney, Apple a NBCUniversal, ale Netflix vyhrál. „Jsme neuvěřitelně hrdí, že si vybrali Netflix za svůj kreativní domov,“ uvedl šéf – Ted Sarandos.

Poprvé veřejnost překvapili v lednu, kdy bývalá herečka a druhý syn následníka britského trůnu společně oznámili, že se zříkají všech svých oficiálních povinností a práv. Budou usilovat o finanční nezávislost. Podle deníku The New York Times není jasné, jaký honorář bude dvojice pobírat. Bulvární tisk v Británii celou aféru překřtil na „Megxit“.

Služba Netflix má více než 193 milionů předplatitelů ve 190 zemích. Není to poprvé, co si Netflix vybral veřejně známé osobnosti. V roce 2018 navázali spolupráci s americkým exprezidentem Barackem Obamou a jeho manželkou Michelle. Obamovi letos produkovali film Crip Camp, který se řadí mezi kandidáty na Oscara 2021.