Překvapení pro diváky ZOO: Konečně víme, jestli osud svede Petra a Viky dohromady

Překvapení pro diváky ZOO: Konečně víme, jestli osud svede Petra a Viky dohromady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O odchodu seriálové postavy soudce Petra v podání herce Roberta Urbana se toho napsalo hodně a reakce diváků byly různé. Proč musí odejít i soudce? Vrátí se někdy? Co bude s jeho dítětem, které mu Viky stále ještě nepřiznala. Teď už to víme.

Nakonec jsme se dočkali a už máme nápovědu, jak to všechno dopadne. Kdo nemá rád smutné konce, může se radovat. Napětí jsme si v ZOO užili dost a kolem Viky to bylo vlastně jedno velké drama. Více než rok kolem sebe soudce Petr a jeho zlobivá chůva Viky kroužili a prožívali jedno nedorozumění za druhým. Viky tomu nasadila korunu svou vymyšlenou sestrou a už nebyla schopná se z pavučiny lží vyhrabat. Naopak se přidaly další a další výmysly.

Všichni jsme tak s napětím očekávali, jak to nakonec dopadne, když nám bříško jedné z hlavních postav rostlo před očima. A protože nebylo tajemstvím, že Eva Burešová nechodí tajně vyjídat lednice, ale byla opravdu těhotná, jednu jistotu jsme měli. Něco zásadního se musí v seriálu odehrát.

Teď už víme, že Robert Urban a Eva Burešová zmizí z obrazovek koncem října a spolu. Odejdou takovým způsobem, který jim umožní návrat, pokud by k němu mělo dojít.

Zatímco Eva Burešová už si dva měsíce hýčká svého syna, na seriálovou Viky šťastný okamžik teprve čeká, a protože Viky nemá nic jednoduché, ještě chvíli to s Petrem nebude úplně růžové.

soudce Petr, děti a chůva Viky, zdroj: FTV Nova

Jak to bude dál

Tvůrci seriálu se rozhodli pro soudce Petra Kříže vytvořit pracovní nabídku v Bruselu, kam na blíže neurčenou dobu odjede. Do Bruselu Petr nejprve odjíždí sám, a to hlavně proto, že se hodně pohádá s Viky. Potřebuje změnit vzduch a chce si od ženy, která se mu hodně vryla pod kůži, odpočinout.

Viky se začíná pomalu smiřovat s tím, že na dítě bude sama a s Petrem je už definitivní konec. Malá naděje, kterou měla, tak mizí.

Život je často nepředvídatelný a Petr po čase vychladne a pro ženu svého života se vrátí. Nakonec odjíždí do Bruselu spolu a možná ani tvůrci seriálu ještě nevědí, jestli se pár někdy vrátí.

Eva Burešová má tak klid a může si užívat mateřství plnými doušky a na Roberta Urbana čekají nové výzvy, ke kterým mu určitě pomohla i postava soudce Petra.

A co k tomu říká sám herec?

„Neměl jsem radost, protože za ten rok, co jsem ZOO točil, jsem si ty lidi kolem oblíbil. Na druhou stranu jsem to Evě přál. Je to krásná životní událost, kvůli které nemá být člověk smutný, naopak. Je to velká radost. Přineslo to ale fakt, že jsem skončil v seriálu, i když se rozhodně na to nedívám tragicky. To je herecký život. Nikdy se nic nemůže brát za definitivní,“ připustil Robert Urban.

S Primou se ovšem neloučí a pracuje na novém seriálu. Jako dárek od štábu ZOO dostal velkého medvěda, kterého záviděl svým seriálovým dětem a hned si ho vzal do postele. Tak mu zůstala na natáčení hezká vzpomínka.

dárky pro seriálovou rodinku, FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek