Přehlídka srdcí: Rodinný film s českým dabingem o lásce k okouzlujícímu vdovci a hledání obyčejného rodinného štěstí

Přehlídka srdcí: Rodinný film s českým dabingem o lásce k okouzlujícímu vdovci a hledání obyčejného rodinného štěstí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Netflixu přistál další polský film. Tentokrát udělá radost všem, kdo mají kromě sentimentálního děje rádi i čtyřnohé herecké hvězdy. Film režíruje Filip Zylber a scénář napsali Wiktor Piatkowski, Natalia Matuszek a Marianna Pochron. Malý chlapec a jeho pes nabízí hezkou podívanou i pro děti.

Příběh začíná animací, kde se dívka bojí psů. Snaží se před psem utéct, ale kousne ji do zadku. To byl sen, který měla Magda Grot. Opravdu se psů bojí, ale nakonec hrají důležitou roli v jejím příběhu, pozitivně i negativně. 

Magda je velmi pracovitá a zodpovědná a v televizi, kde pracuje jen čeká na povýšení. To má přijít každým okamžikem, když její šéfová odchází a ona má přijít na její místo. A opravdu si ho zasloužila. Musela se kromě svých běžných pracovních povinností starat i o Todda, rozmazleného jezevčíka své padesátileté šéfové, která má psa jako náhradu za dítě a je na něj fixovaná.

Právě v okamžiku, kdy se blíží Magdin splněný sen a k povýšení chybí jen krůček, při organizaci oslavy na počest šéfové se Magda v záplavě povinností nevěnuje dostatečně hlídání psa, což končí nešťastnou událostí.

Rozzuřená šéfová nejenže ji nepovýší, ale dokonce ji na hodinu vyhodí. To je pro Magdu, která je zvyklá plánovat dopředu, hotová katastrofa. Hroutí se jí tak celý budoucí život. Moc tomu ani nepomůže přítel, kterého nachytá se svou spolupracovnicí. A realita je ještě drsnější, když pochopí, že přítel s ní byl jen proto, že před sebou mohla mít velice slibnou pracovní kariéru.

Magda přemýšlí, jak by si místo mohla získat zpět, a dojde k přesvědčení, že by jí mohlo pomoct dostat se na přehlídku jezevčíků, kde pes šéfové nevyhrál, a ona se snaží o této akci natočit velice kritickou reportáž. Jenže na přehlídku se média nedostanou. Povede se to Magdě?

Vydává se tedy za dobrodružstvím a odjíždí z Varšavy do Krakova. Přes internet si pronajala pokoj v domě rodiny, kde žije vdovec se synem a psem. Plánuje se infiltrovat na přehlídku psů a získat záběry, které by její šéfovou uklidnily a odpustila Magdě její nepozornost při hlídání psa.

Věci se pro ni velmi rychle mění, protože čím více se poznává s vdovcem Krzysztofem, tím je jasnější, že přehlídka psů už není hlavním motivem jejího pobytu. Rozumí si i se synem Karolem, a tak jediným problémem zůstává jejich jezevčík.

Magda poznává lidi v městečku, a přestože je z jejich života v pomalém tempu nesvá, nakonec si je zamiluje.

Film je plný humoru, lásky ke zvířatům a úchvatných západů slunce. Psi hrají ve filmu stejně důležitou roli jako ostatní herci.

Zdroje článku:
  • autorský text,
  • autorský text