Přehled největších boháčů z řad herců, kteří vědí, jak své jmění zhodnotit

Přehled největších boháčů z řad herců, kteří vědí, jak své jmění zhodnotit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někteří slavní herci umí „příležitost chytit za pačesy“ a využít své popularity k rozmnožení svého jmění. Kromě rolí režisérů a zakládání produkčních společností rádi obchodují s nemovitostmi. Lidé si rádi kupují domy od celebrit a je jedno, že tam nežily, jen pořídily pár propagačních fotografií.

Pojďme se podívat na největší boháče z řad celebrit, kteří inkasují pohádkové honoráře a mají navíc obchodní talent, aby si ještě přilepšili.

Tom Hanks, herec, režisér, spisovatel, producent

Odhadované jmění 400 milionů dolarů

Tom Hanks je dnes uznávanou hereckou ikonou a jeho filmy přinesly do pokladen 9,7 miliard dolarů, což z něj dělá hvězdu tržeb ve filmovém průmyslu. Většina jeho filmů má velkou kulturní hodnotu. Jen součet známých honorářů dává dohromady zmíněný odhad jmění. Herec vlastní spolu s manželkou nemovitosti, které mají hodnotu minimálně 150 milionů dolarů.

Sylvester Stallone, herec, scénárista, producent a režisér

Odhadované jmění 400 milionů dolarů

Filmy této celebrity vydělaly minimálně 4 miliardy dolarů. Sylvester u mnohých z nich nebyl jen herec, ale napsal scénář a filmy produkoval. Jeho produkční společnost produkovala celou řadu úspěšných filmů.

Jackie Chan, herec, mistr bojových umění, producent, scénárista, bavič a podnikatel z Hongkongu

Odhadované jmění je rovněž 400 milionů dolarů

Po celém světě je Chan známý jako komediální herec s akrobatickými a kaskadérskými schopnostmi. Jeho sláva začala v roce 1978 a od té doby se objevil ve více než stovce filmů. Je velice žádaný pro reklamní účely a doporučování produktů. To mu ročně vynáší 60 milionů dolarů.

Jack Nicholson, herec v důchodu, jeden z nejoceňovanějších umělců

Jeho jmění je také ohodnoceno na 400 milionů dolarů

Úspěšný herec za život ztvárnil více než 60 výrazných rolí a získal mnoho prestižních ocenění. Ve správný čas a na vrcholu kariéry odešel do hereckého důchodu, přesto se jeho financím daří. I on má investice v nemovitostech v hodnotě asi 100 milionů dolarů, Vlastní také rozsáhlou sbírku umění, jejichž hodnota přesahuje 150 milionů dolarů.

Bill Cosby, herec, komik, televizní osobnost

Odhadované jmění je 400 milionů

Svůj majetek získal částečně ze své „Cosby show“, kterou měl v letech 1984-1992. V době největší slávy měl honorář 4 miliony dolarů za epizodu a bral 20% ze zisku, což mu vyneslo minimálně 300 milionů dolarů. Dělal také reklamu pro značky Jello-O, Kodak, Ford a Coca-Cola. Vlastní nemovitosti minimálně v hodnotě 100 milionů.

Možná je to jeden z nejbohatších vězňů. Byl prvním z odsouzených, kterého dostihla hollywoodská akce sexuálního obtěžování a byl odsouzený za podání drog a znásilnění. Bez ohledu na věk 83 let dostal trest 3 až 10 let ve vězení. Je ve věznici v Harrisburgu a přes řadu odvolání se snaží dostat na svobodu.

Arnold Schwarzenegger, herec, obchodník a politik

Odhadované jmění 400 milionů dolarů

O Arnoldovi jste si mohli nedávno přečíst na našich stránkách. Na vrcholu kariéry vydělával 20-30 milionů dolarů za roli. Rád už od mládí investuje do nemovitostí. Vlastní nemovitosti v hodnotě 100 milionů dolarů.

Mel Gibson, herec, scénárista, producent, investor

Odhadované jmění 425 milionů dolarů

Herec původem z Austrálie má za sebou celou řadu úspěšných filmů a na vrcholu popularity se drží už od 80. let. Když se před pár lety Mel rozváděl, musel manželce vyplatit 425 milionů dolarů, polovinu rodinného jmění. Předpokládá se tedy, že vlastní podobnou sumu.

Robert De Niro, herec, producent, podnikatel

Odhadované jmění 500 milionů dolarů

Herecký veterán je považovaný za jednoho z největších herců všech dob. Jeho příjmy nejsou jen z herectví. Robert vlastní rozsáhlou síť restaurací NOBU ve více než 40 zemích světa, což mu za normálních okolností vynáší několik set milionů ročně. Je také spoluvlastníkem hotelu v New Yorku.

George Clooney, herec, scénárista, režisér, aktivista, podnikatel

Odhadované jmění 500 milionů dolarů

Jedna z nejvyhledávanějších hollywoodských hvězd si role pečlivě vybírá a v současnosti jsou spíše spojené zároveň s režií. Odhaduje se, že honoráře z hereckých rolí mu vynesly 200 milionů dolarů. Zisky mu plynou i z prezentací světových značek jako je například Nespresso. Byl spoluzakladatelem značky Casamigas Tequila, která byla v roce 2017 prodaná za 1 miliardu dolarů. Vlastní nemovitosti v hodnotě 100 milionů dolarů.

Tom Cruise, herec, producent

Odhadované jmění 570 milionů dolarů

I přesto, že od úspěchu ve filmu Top Gun uplynula už řada let, herec si stále drží pozici na výsluní popularity. Díky procentům ze zisku filmů, kde hraje, získal asi 100 milionů dolarů. Je také vlastníkem produkční společnosti, která mu produkuje větší zisky než herecká profese.

Shahrukh Kan, indický herec, producent a televizní osobnost v Indii

Odhadované jmění 600 milionů dolarů

Jde o známou indickou celebritu. Kromě toho předsedá produkční společnosti a je spoluzakladatel kriketového týmu.

Jami Gertz, herečka, majitelka sportovního klubu a filantropka

Odhadované jmění 3 miliardy

Pokud marně přemýšlíte, kdo je tato bohatá dáma, fotografii najdete v galerii. Herečku jste mohli vidět například v menší roli v seriálu Ally McBeal.

Někdy se stačí jen dobře provdat za muže, který na manželce nešetří.