Pondělní Prostřeno u Lídy: Když byla v pořadu v roce 2015, diváci ji označili za nejzákeřnější soutěžící. Polepšila se?

Pondělní Prostřeno u Lídy: Když byla v pořadu v roce 2015, diváci ji označili za nejzákeřnější soutěžící. Polepšila se?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do bitvy o 60 tisíc se tentokrát ve Zlínském kraji pouští čtyři ženy a jeden muž. V pondělí si svůj den užila Ludmila a uvidíme, zda bude působit jako přející babička i další dny. Přestože se důchodkyně snažila a na hostech nešetřila, moc se jim nezavděčila.

Jídlo bylo hodně syté, nevhodně zkombinované a čekání soutěžící většinou neodpouští. Navíc, hostitelka byla trochu napjatá, přestože se to snažila skrýt. Sama byla se svým výkonem spokojená. Ale uvidíme, jestli bude tak přející a milá i další dny.

Ludmila žije v rodinném domku se synem a její velkou vášní je zahrada. Už na ní je vidět, že aktivní důchodkyně se nedrží hesla, že méně je více. Ludmila má ráda všeho moc, a tak vypadalo i její vaření.

Jako předkrm se podávaly smažené kuřecí řízky s chlebem. Evidentně starší paní nikdo nevysvětlil, že předkrm má hosty jen naladit něčím delikátním a hlavně lehkým. Po dvou řízcích, které každému dala, už asi hosté moc hlad neměli.

Poté následoval vývar s játrovými knedlíčky, který dobře vypadal, ale menší kritika přišla. V polévce mělo být více zeleniny a někomu se zdála slanější. Trochu kritiky si vysloužila i příprava zeleniny předem, ale Ludmila se prostě nechtěla honit, a tak co šlo, udělala si předem.

Svíčková s karlovarským knedlíkem byla z pravé svíčkové, jak nezapomněla hostitelka několikrát zopakovat hostům i na kameru.

Není to úplně nejlepší volba,

prohlásil jediný muž v soutěži. A měl pravdu. Proč vařila Ludmila stejné jídlo jako v roce 2015, je trochu záhadou. Ani tenkrát to moc nefungovalo.

svíčková u Ludmily, zdroj: FTV Prima

Na dezert se dlouho čekalo, stejně jako na předkrm. To hosté moc nechápali, ale dortík s borůvkami špatný nebyl.

S maskováním úkolu týdne si důchodkyně hlavu nelámala a prostě po dortu přinesla ještě palačinku. To už ale nesnědl nikdo. Za svou snahu dostala 25 bodů.

Nenechte se však ošálit úsměvy, které důchodkyně rozdává na kameru. Jak vyplývá z diskuse diváků, v minulém vaření v roce 2015 byla označená za jednu z nejzákeřnějších soutěžících, a dokonce za zlého člověka, který chce jen škodit. Kromě toho o svém psovi řekla, že konečně zdechl, čímž si sympatie diváků rozhodně nezískala. Že by se polepšila? Tak to ani náhodou!

 

Zdroj článku: