Pondělní Prostřeno: Pohrdání a výsměch lidem, kteří se do soutěže přihlásili, reklama pro naši profesionální armádu

Pondělní Prostřeno: Pohrdání a výsměch lidem, kteří se do soutěže přihlásili, reklama pro naši profesionální armádu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní pořad Prostřeno byl zřejmě testem televize, co všechno divák snese. Je neuvěřitelné, že si takové trapné ponížení nechali líbit čtyři další soutěžící-muži a přistoupili na tak ubohou hru. Nebyl to placený komparz?

V této části by mělo být něco o Liborovi. Libor možná prožil nějaké trauma v dětství. Tvrdí, že je profesionální voják. Je divný a měl by vyhledat lékařskou pomoc. Přestože uvedl, že nevaří a z deseti pizz z mrazáku osm připálí, byl úspěšný při přihlášení do kulinářské soutěže. Od soutěže čekal zábavu. Škoda, že se bavil pouze on.

Podivný člověk, který dnes hostil soutěžící, si statečně pronajal na natáčení cizí byt, protože až takový hrdina není, aby se odhalil. Celou dobu měl na očích černé brýle a na hlavě čepici. Tu si nesundal ani u stolu.

Prostřeno, zdroj FTV Prima

Od začátku pořadu se všemožně snažil být vtipný, určitě se i bavil. Hosté, kteří působili jako placený kompars, tak poslušně pili nějakou černou vodu, jedli spálené červíky a gumové medvídky namočené ve vodě. Pro hostitele byl dokonce problém pochopit, jak se vylévá voda z varné konvice. Vrcholem jeho kuchařského umu bylo namazání paštiky na piškot. Zatímco hosty naléval divnou vodou, ve které bylo údajně uhlí, sám nasával v kuchyni alkohol.

To jediné, co bylo na dnešní epizodě zábavné, jsou komentáře diváků. Inu i „špatná reklama je reklama“, zřejmě usoudila naše komerční televize.

Spolek amatérských herců ohodnotil Liborův výkon 14 body. Zaplaceno by měli dostat i diváci.

Dezert podle Libora, zdroj: FTV Prima

Pár autentických komentářů

„Trapné, nemá to ale ani promile vtipu. Měl by se dát vyšetřit. No, jestli tohle máme v armádě, tak potěš koště.“ (sikovah)

„Na tom nebylo nic vtipného. Udělal ostudu MS kraji. Taková ubohost až hrůza. Vůbec bych se nehlásila do pořadu s takovým menu.“ (renata cieslar)

„Je to jen velká ostuda, jak pro účastníka, tak i pro televizi Prima.“ (urdova11)

„Ten cyp si myslí, jak je vtipný a jakou dělá show, ale je to jen trapný bezmozek. To je asi elita armády. No potěš koště, pokud by nastala skutečně válka.“ (m.pajdova)

„Je to pořad o vaření a setkání nebo pořad o psychopatech, agresorech, mizerné koncepci a vkusu prima TV, kterou zřejmě zajímá jen výdělek z reklamy během pořadu. Ten pán je opravdu i. di. ot.“ (vláda.sklenar)

Zdroje článku: