Policie Modrava: Poručík Votava má pověst sukničkáře, ale jaký je Michal Holán doopravdy a co ho umí rozbrečet?

Policie Modrava: Poručík Votava má pověst sukničkáře, ale jaký je Michal Holán doopravdy a co ho umí rozbrečet?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože jméno herce Michala Holána není moc známé, jeho práce v dabingu mu zaručila nesmrtelnost. A pokud ho neznáte, jeho hlas rozhodně poznají vaše děti, protože patří k nejuznávanějším dabérům kreslených postaviček pro děti.

Poručík Votava má v partě Jany Vinické své stálé místo. Je dobrým policistou, a kromě krátkého románku s kolegyní se snaží práci a svou slabost pro ženy nemíchat dohromady. Mezi kolegy je tak trochu považovaný za může, který ví, že má své kouzlo, a je trošku více soustředěný na to, aby v uniformě vypadal neodolatelně, a proto si vysloužil přezdívku „Jája“.

Michal Holán je v seriálu Policie Modrava už od první epizody a má pocit, že tak dobrou partu lidí na natáčení už nikdy nepotká. Natáčení považuje za nezapomenutelných 14 let, kdy získal přátele a pracoval v nádherné krajině. Šumava mu tak učarovala, že tam vzal na dovolenou i manželku a děti. A oslavil tak ve svém oblíbeném kraji desetileté výročí svatby.

V seriálu má jeden milý zlozvyk, na řadu věcí svým kolegům odpovídá slovem „jasňačka“. Pro Michala se seriál stal velkou hereckou příležitostí, protože před ním žádné zásadní a nezapomenutelné role neměl. Možná si ho vybavíte v Kameňáku jako žáka, který byl trochu rozrušený z nové učitelky, ze které se nakonec vyklubal chlap.

I přes natáčení v terénu si našel čas na oblíbený dabing a propůjčil hlas princi Albertovi v seriálu Viktorie. Herec, který v Modravě působí jako trošku lehkovážný „floutek“, přiznal, že rád dabuje hodně romantické postavy.

 „Romantiku miluji. Já to tak prožívám, že se člověk z toho rozbrečí. Nemůžeš mluvit, ale rozdýcháš to a jedeš dál,“ svěřil se herec.

Holán má jeden velký sen, chtěl by se stát hvězdou Instagramu a bavit lidi. Začal tím, že se znovu přemluvil k trénování. Své pokroky chce dokumentovat právě na sociálních sítích. Doufá, že s dobrou kondičkou a svaly ze železa by mohl najít uplatnění i v akčních filmech.

Poručík Votava, zdroj TV Nova

O seriálu Policie Modrava

Oblíbený seriál měl hodně dobrý nástup a nedělní epizodu sledovalo přes 1,6 milionu diváků. Ve sledovanosti tak oblíbená krimi převálcovala i úvodní epizodu Pozadí událostí u konkurence. Nově se tak podařilo konečně chytit druhý dech a ukázat, že se dokáže trefit do diváckého vkusu.

Ani další epizoda rozhodně nebude nudná. V lese bude nalezena mrtvola a najít vraha advokáta nebude snadné. Není to však nic, co by Jana Vinická se svým týmem nezvládla. Jen nakonec má s vrahem vlastně docela soucit a rozumí jeho pohnutkám.

Úspěch bude mít i u svého přítele, který najde jednoho rána před sklárnou holuba a vzkaz. Má poslat peníze, jinak sklárna lehne popelem.  

Zdroje článku: