Pokračování není nikdy tak kvalitní jako originál, ale tyto sequely se doopravdy vyplatilo natočit

Pokračování není nikdy tak kvalitní jako originál, ale tyto sequely se doopravdy vyplatilo natočit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se do kina dostane dobrý film, tak je jasné, co se stane. Film dostane pokračování. Velmi často je to ale tak, že pokračování není úplně na stejné úrovni jako první díl, ba dokonce je tak strašný, že na něj většina fanoušků chce rychle zapomenout. Následující pokračování jsou ale jiná!

Terminátor 2

V Terminátorovi hrál Arnold Schwarzenegger neúprosný vražedný stroj. Film Jamese Camerona získal ohlas u kritiků, a i pokračování bylo díky své temné sci-fi a brutální akci kultovním druhým dílem. To se povedlo především díky překlopení scénáře, tedy že se z padoucha z prvního filmu stal hrdina v druhém filmu.

Speciální efekty byly na svou dobu na další úrovni, tempo je příjemně rychlé a Arnold je dokonce schopen přinést trochu humoru do tváře svého bojového robota bez emocí.

Film Jamese Camerona získal ohlas u kritiků, a i pokračování bylo díky své temné sci-fi a brutální akci kultovním druhým dílem.

Příběh hraček 3

„Příběh hraček 2“ je velmi povedené pokračování, jenže „Příběh hraček 3“ je ještě o kousek lepší. Je to zábavný, milý a smutný film, jenž geniálně spojuje veselost a řadu emocionálních scén, včetně scény, ve které se hračky snaží přijmout potenciálně nevyhnutelné zničení anebo scény, ve které Andy symbolicky a doslova ukončí své dětství.

Zdroj: Autor: Jon Kraft / Shutterstock

Kmotr 2

Kmotr 2 je bezpochyby nejlepší filmové pokračování všech dob. Je to jeden z mála druhých dílů, který získal Oscara v kategorii „Nejlepší film“. „Kmotr 2“ navázal na úspěšný první film a hrál ve dvou zcela odlišných časových období.

Jeden příběh sleduje výstup mladého Vita Corleona (Robert DeNiro) a druhý sleduje pokračující tragédii, kterou je příběh Vitova syna Michaela (Al Pacino). Mnoho kritiků, jak píše web saturdayeveningpost.com, nazvalo Pacinovo herectví ve filmu nejen jeho nejlepším výkonem, ale také jedním z nejlepších výstupů filmového herectví vůbec.