Pojišťovna štěstí: Některé herce ze seriálu, který se objevil v roce 2004, už ani nepoznáte

Pojišťovna štěstí: Některé herce ze seriálu, který se objevil v roce 2004, už ani nepoznáte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nedávno se na obrazovky v repríze vrátil seriál Pojišťovna štěstí, který byl v době premiérových dílů velice oblíbený a vyprávěl o osudech obyčejných lidí a jejich životních peripetiích, které je neplánovaně potkávaly.

Špatný seriál to rozhodně nebyl a snese srovnání s dnešními seriály, které mají sice špatné recenze, ale milionové publikum. Vysvětlení je jednoduché. Diváci těchto seriálů nemají potřebu psát hodnocení. Pojišťovna štěstí má 73 epizod v délce 50 minut.

Seriál se mohl pyšnit i silným hereckým obsazením a zahrály si v něm hvězdy jako Petr Nárožný, Jiřina Bohdalová, Jan Šťastný, Alena Antalová, Tereza Kostková, Miroslav Etzler, Kateřina Brožová, Jiřina Jirásková, Igor Bareš a řada dalších.

Někteří herci se od dob seriálu změnili k nepoznání

Vojtěch Kotek (1988)

Kotek, zdroje: TV NOVA a Pevel Gwužď / Nextfoto

Vojta doslova vyrostl před kamerou seriálu a byla to pro něj první role tak velkého rozsahu. Měl už zkušenosti s dabingem a s menšími rolemi v televizních filmech. V Pojišťovně šestí si zahrál Ondřeje, syna Anny (Alena Antalová), která si musela projít velkou životní zkouškou, která ji změnila život.

Vojta se možná i díky seriálu v herectví opravdu rozjel a s filmy Snowboarďáci, Rafťáci a Ro(c)k podvraťáků vyrostla jedna generace mladých lidí. Vojta se rozhodl vystudovat režii a jeho prvotinou byla komedie Padesátka.

Rozhodně nezahálí ani v herectví, a protože velmi zmužněl, nemá o nabídky nouzi. V poslední době si zahrál v komedii Vlastníci nebo Kurz manželské touhy. Pro Voyo vytvořil hlavní roli v seriálu Guru a se ctí se zhostil role v seriálu Marie Terezie, který vznikal ve spolupráci se slovenskými, rakouskými a maďarskými filmaři. Nedávno se oženil.

Nikol Leitgeb (rozená Štíbrová) (1986)

Leitgeb, zdroje: TV NOVA a Pevel Gwužď / Nextfoto

Nikol byla v době natáčení sotva dospělá a díky stylizování do mladší postavy vypadala jako školačka. V roce 2006 odmaturovala na gymnáziu, a přestože se objevila ještě například v seriálu Vyprávěj nebo v několika televizních filmem, rozhodla se věnovat jinému umění a dnes je uznávanou influencerkou.

Je také matkou dvou synů a nedávno si pořídila s manželem dům, který se nachází v blízkosti nemovitosti, kterou si nechal postavit prezident Zeman.

Alena Antalová (1972)

Antalová, zdroje: TV NOVA a Pevel Gwužď / Nextfoto

Herečka Alena Antalová se věnuje hlavně divadlu a své velké rodině. Její životní seriálovou rolí se nestala Anna Jánská z Pojišťovny štěstí, ale rozhodně si na svou stranu získala televizní diváky. Do srdcí všech seriálových nadšenců se zapsala rolí Ludmily v Četnických humoreskách. Herečka vypadá stále výborně a jen stěží se dá věřit, že letos v červenci oslavila 50 let.

Seriál Pojišťovna štěstí se vysílá v poledních hodinách na Nově.

Zdroj článku:
  • autorský článek