Podvodníkovy zlé činy se dostaly až na Netflix, jenže teď plánuje vlastní film – geniální, nebo šílené?

Podvodníkovy zlé činy se dostaly až na Netflix, jenže teď plánuje vlastní film – geniální, nebo šílené?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odsouzený darebák Simon Leviev je známý jako Podvodník z Tinderu, a to především díky stejnojmennému dokumentu na Netflixu. Leviev momentálně žije na svobodné noze – a plánuje svůj vlastní film ve stylu Chyť mě, když to dokážeš.

Hledaný podvodník a filmový režisér?

V roce 2011 byl Simon Leviev, narozený v roce 1990, ve svém rodném Izraeli obviněn z krádeže, padělání a podvodu, ale místo toho, aby se objevil u soudu, zemi rychle opustil. Poté byl Leviev v roce 2017 ve Finsku odsouzen ke dvěma rokům vězení za podvádění. To jsou pouze dva příklady Levievových zločinech. V netflixovém dokumentu, vydaný pod názvem Podvodník z Tinderu, je Simon Leviev obviněn z podvodu tří žen, které obral o celkem 500 000 dolarů. Tato obvinění popírá, obviňuje ženy z manipulace – a nyní plánuje (jak sám tvrdí) vydat knihu, natočit reality show a zrealizovat film o svém životě.

Docela optimistické cíle pro muže, který je v současné době hledaný v Norsku, Švédsku a Spojeném království za podvody a padělání a kterému bylo zakázáno provozovat profil na jakékoliv seznamovací aplikaci. Jeho trik spočíval v tom, že se na Tinderu vydával za obchodníka a člena bohaté rodiny, navazoval vztahy se ženami a pak po nich pod záminkou tísně žádal peníze, které nikdy nesplatil.

Porovnává se se Spielbergem

„Pracujeme na filmu, který je založen na mém životě, přesně jako je Chyť mě, když to dokážeš nebo Wolf Of Wall Street,“ tvrdí Simon Leviev. V těchto filmech od Stevena Spielberga a Martina Scorsese hrál Leonardo DiCaprio hlavní roli a oba filmy zobrazovaly opravdové životní příběhy (jednou šlo o Franka Abagnala, podruhé o Jordana Belforta), kteří byli oba uvězněni za své podvody. Jak přesně chce podvodník od sebe otřepat svou nevýhodnou reputaci.

Materiál o spektakulárních podvodech je v současnosti na Netflixu velmi populární. Číslo 1 v žebříčku je Neskutečná Anna, fiktivní seriál o Anně Sorokinové, která léta v New Yorku tvrdila, že je bohatou dědičkou a v roce 2019 byla odsouzena za četné krádeže.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com