Početná rodina Baldwinových baví už roky celý Hollywood

Početná rodina Baldwinových baví už roky celý Hollywood
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud občas tápete, kolik vlastně těch Baldwinů v hereckém světě je, tak ze šesti sourozenců jsou 4 bratři a všichni si vydělávají na obživu herectvím. Tato rozvětvená rodina je díky svým skandálům v Hollywoodu poměrně známá.

Do „první ligy“ dostal rodinu nejstarší z nich, Alec (62 let). Má na kontě mnoho nominací na prestižní ceny a získal i Oscara a pár Zlatých glóbů. Jeho popularita se zvýšila, když ulovil atraktivní Kim Basinger. Alec a Kim spolu mají dceru Ireland, která je často na stránkách bulvárních a módních časopisů. I nejmladší z bratrů Stephen má jednu ze dvou dcer populární, a to hlavně díky románku, který měla Hailey s Justinem Biebrem.

Alec Balwin je velice populární u lidí, kteří nevolí Trumpa. Umí ho naprosto dokonale imitovat a baví tím Američany na internetu. Herec se netají nechutí k současnému prezidentovi. Je registrovaným demokratem s levicovými postoji, a proto byli diváci zaskočení, když byl Alec vyhozen ze své show, údajně kvůli homofobnímu chování. Alec je ale spíš cholerik. Proto od něj odešla Kim a dostala dceru do výhradní péče.

Alec také v mládí bojoval s drogovou závislostí, což se mu úspěšně dařilo tajit až do okamžiku, než se předávkoval.

Stephen Baldwin si zase žil trochu nad své poměry, což vedlo k osobnímu bankrotu. Dlužil peníze na zálohách na dvě hypotéky a na daně, celkem přes 2 miliony dolarů. Byl také zatčený za nepodání daňového přiznání za několik let. Nakonec vše doplatil, aby se vyhnul vězení. Další zatčení bylo za řízení auta se zadrženým řidičákem.

Ireland si také život zpestřila. Po jednom ošklivém rozchodu byla mladá žena hospitalizovaná kvůli zneužívání návykových látek a tvrdých drog.

Méně známý herec Daniel Baldwin byl před léty zajištěný policií v hotelu, když demoloval nahý a celý od krve hotelový pokoj. Bylo to po větší dávce kokainu. Vězení se vyhnul, protože souhlasil s léčbou, ale k drogám se většinou vrací. Opletačky s policií měl také kvůli dopravním nehodám a krádeži auta.

Ani s ženami to nemá úplně snadné. Má 5 dětí se čtyřmi ženami a za sebou 3 nepovedená manželství.

Čtyřlístek doplňuje William Baldwin. Měl štěstí na pár filmů, ale jinak hraje spíš v béčkové produkci. Možná si na něj vzpomenete ve filmu „Někdo se dívá“ se Sharon Stone. Herci si vůbec nesedli a scény točili odděleně. Pokud museli být spolu v záběru, zaskočil za jednoho z nich dublér.

(Williamovi i Stephenovi byla nabídnuta role ve filmu „Nebezpečná rychlost“, kterou nakonec vzal Keanu Reeves a pomohla mu v kariéře.)