Jeden z nejlepších evropských seriálů po třetí sezóně skončí – „Po životě“ na Netflixu s novým trailerem

Jeden z nejlepších evropských seriálů po třetí sezóně skončí – „Po životě“ na Netflixu s novým trailerem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S třetí sezónou skončí v lednu 2022 dramatická komedie „Po životě“ od britského komika Rickyho Gervaise. Jak je to u Gervaise zvykem, neprodukuje seriál až moc dlouho, proto je jasné, že se čtvrté sezóny nedočkáme. A jak naznačuje trailer, mělo by jít o slzavé loučení.

Gervais nezklame

Když bylo oznámeno, že Ricky Gervais, geniální hlava za seriálem „Kanc“, natočí nový seriál, ve kterém se jako zahořklý vdovec po smrti své manželky rozhodne žít život tak, že mu je všechno a každý úplně jedno, mnozí nejspíše očekávali černou až cynickou komedii. Nakonec se však „Po životě“ ukázalo jako překvapivě citlivá směs komedie a emotivního dramatu, kterou Gervais velmi pečlivě ozdobil svým drsným humorem a britským maloměstským nádechem.

Díky tomu se „Po životě“ stal hned po úvodní řadě jeden z nejlepších seriálů roků 2019. A protože Gervais takřka nikdy nemine, byla i druhá sezóna enormně oblíbeným úspěchem, jenž nás doprovodil k celosvětové pandemii. Ale nyní bude konec.

Toto nás čeká

Poté, co ztratí i svého otce (David Bradley), si maloměstský novinář Tony (Ricky Gervais) stále více uvědomuje, že starat se o druhé je mnohem více naplňující, než je neustále urážet. K tomuto poznání přispívá i mnoho moudrých zpráv na videích od jeho zesnulé manželky (Kerry Godlimanová), které mu zanechala a které mu pomalu, ale jistě pomáhají lépe zpracovávat všechny životní ztráty.

Jak je vidět v upoutávce, Tonymu to samozřejmě úplně nezabrání v rázných slovních příležitostech – například když jde o to, kam hodit popel jeho otce. Na vtipnou, ale i uplakanou ukázku se můžete podívat níže v anglickém originále. A jednu jistotu nám všem znovu dal: Jeho fenka nezemře.

Sám řekl, že poté, co umřel pes v jeho seriálu „Derek“, už nechce trápit diváky s dalším mrtvým mazlíčkem.

 

 

Zdroj: