Zlomový okamžik Petra Rychlého v Ordinaci v růžové zahradě, který se promítl do jeho osobního života

Zlomový okamžik Petra Rychlého v Ordinaci v růžové zahradě, který se promítl do jeho osobního života
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr Rychlý patří k televizi Nova stejně neodmyslitelně jako Televizní noviny s Lucií Borhyovou a Reyem Korantengem každý večer v půl osmé. Tento oblíbený herec a bavič nedávno oslavil své šestapadesáté narozeniny. To ale neznamená nic jiného, než že je stále ve výborné formě a na jeho mužném vzhledu mu věk neubral, ale naopak dodal. Jak se vyvíjela jeho novácká kariéra a změnila jeho vizáž?

Co by byla Ordinace v růžové zahradě bez Petra Rychlého a jeho primáře gynekologie Čestmíra Mázla?

Seriálu se oba drží od úplného začátku. V primářském křesle se vyměnil s několika dalšími kolegy, vystřídal čtyři manželky a zplodil několik potomků různých věkových kategorií. Co byl pro Petra, ale zároveň i pro jeho postavu, zlomový okamžik? Jeho Čestmír Mázl ve starších dílech bojoval s rakovinou. Kvůli tomu si v seriálu nechal oholit vlasy a tento nový “sestřih” se zároveň stal i Petrovou novou vizáží. 

Měl svůj zábavný pořad Natočto!, který byl svého času oblíbeným odpočinkovým pořadem, ve kterém si přišli na své milovníci vtipných domácích videí a anekdot. 

Účinkoval rovněž jako soutěžící v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde zastupoval kategorii našich urostlých mužů v nejlepším věku. V jiných řadách tuto kategorii obsazovali třeba Martin Dejdar či Miroslav Etzler. Protože je Petr Rychlý mistrem grimas a převleků, jeho Honza Nedvěd se stal nezapomenutelným a znovu si ho vystřihl v přídavku Tvoje tvář má známý hlas - Šampioni. Mimo toho se s grácií zhostil nelehkého úkolu ztvárnit slovenského rappera Rytmuse. Fanynky na jeho Instagramu to náležitě ocenily. 

Vystřídal sourozence Gondíkovy v kutilském pořadu Rady ptáka Loskutáka, ve kterém se cítí jako ryba ve vodě a může si v něm i pořádně zavařit, což je jeden z jeho oblíbených koníčků.

Zdroj:

  • autorský text