Pár věcí o Penny z Teorie velkého třesku, které znají jen ti největší fanoušci

Pár věcí o Penny z Teorie velkého třesku, které znají jen ti největší fanoušci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
​​​​​​​Penny je hlavní ženskou postavou seriálu Teorie velkého třesku, ale mnoho detailů z jejího života zůstává skryto i těm nejzarytějším fanouškům. My vám pár faktů přinášíme.

Její narozeniny

Penny v pilotní epizodě Teorie velkého třesku prozradila, že je Střelec. Její skutečné datum narození se však fanoušci dozvědí až v deváté sérii, kdy Leonard prozradí, že je 2. prosince.

Má sestru Lisu

Na rozdíl od ostatních postav si Penny nechává většinu detailů o své rodině pro sebe. Několikrát zmíní, že má bratra, který je ve vězení, a že je tak trochu chemik. Mluví také o tom, že má sestru Lisu, ale fanoušci se s ní nikdy nesetkají. Ve skutečnosti si Penny se svou rodinou není příliš blízká. Dokonce jim ani nedává najevo, že si vzala Leonarda, a udělá to až poté, co ji k tomu Amy a Bernadette donutí.

Má tetování

V nezapomenutelné epizodě 3. série Nedostatek lepidla se fanoušci dozvěděli, že Penny má na pravé polovině hýždí vytetovaný čínský znak. Domnívá se, že je na něm napsáno odvaha, ale Sheldon odhalí, že ve skutečnosti znamená polévka. Možná se mýlil, protože v předchozí epizodě se zjistí, že je překvapivě hloupý, když se snaží naučit mandarínštinu.

Mohla být úspěšnou herečkou

Pennyina herecká kariéra je opakovaným vtipem v celé Teorii velkého třesku. Její rozhodnutí jsou často pochybná a placených rolí je málo. Je také notoricky známá jako mizerná zpěvačka a několik postav komentuje její neschopnost hrát. Existuje však jeden projekt, kde Penny jako herečka excelovala. Hrála v herecké školní inscenaci Tramvaj do stanice Touha, kde její talent uznal i Sheldon, když ji označil za pozoruhodnou.

Sheldon, Penny a Leonard, Zdroj: s_bukley / Shutterstock

S Rajem má společného víc než s kýmkoli jiným

Raj a Penny sdílejí překvapivě zdravé momenty. Protože je z kluků nejcitlivější, často rád tráví čas s dívkami. Když se Raj nastěhuje k Penny a Leonardovi, nakonec se s ní sblíží díky jejich společné lásce k józe, nakupování a romantickým filmům.

Je inteligentnější, než si kdokoli uvědomuje

Sheldon jednou řekne, že Penny není tak akademicky založená jako zbytek party, ale má chytrost, kterou jí závidí i on. Penny je velmi intuitivní a bystrá a z celé party je nejinteligentnější po emoční stránce.

Její příjmení

Jaké je Pennyino příjmení? Seriál nikdy ani nenaznačí odpověď na tuto záhadnou otázku a Sheldon o ní během své nobelovské řeči v závěrečné epizodě seriálu mluví jako o Penny Hofstadterové. Ostražitý fanoušek však najde Pennyino příjmení na nálepce na obalu během epizody Penny kvete. Ukázalo se, že Pennyino příjmení je Telle.

Je Sheldonovou nejlepší kamarádkou

Vztah Penny a Sheldona je ten nejlepší. Ti dva mají naprosto platonické pouto, které se v průběhu sezón rozvíjí, až se z nich stanou něco jako bratr a sestra (a občas i matka a syn). Ti dva se nejen tolerují, ale vlastně se naučí mít rádi jejich společnost a zjistí, že mají společného víc, než si kdy dokázali představit. V mnoha ohledech je Penny Sheldonovou nejlepší kamarádkou. Rozumí mu lépe než kdokoli jiný a ví, jak s ním nejlépe jednat. Scéna, kterou spolu sdílejí v koupelně během oslavy jeho narozenin, ukazuje, že se přijímají a milují ne navzdory, ale kvůli všem věcem, které ostatní vytáčejí.

 

Zdroje: