Pavla Tomicová má po špatném období opět úsměv na rtech

Pavla Tomicová má po špatném období opět úsměv na rtech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pavla Tomicová (60) patří k oblíbeným českým herečkám. Je vtipná, přirozená a plná nedostatků, které ji ještě více polidšťují. Byla oblíbená už jako baculka a vysloužila si obdiv i za to, že hodně zhubla.

V seriálu ZOO na TV Prima hraje Anežku, trošku výjimečnou veterinářku, která tvrdí, že s ní zvířata mluví o svých problémech a pocitech. To ale nezpochybňuje její profesionální práci zvěrolékařky. Anežka patří mezi „nejnormálnější“ postavy v ZOO.

Anežka si o mužích udělala názor už dávno a prožila si velké zklamání s manželem, který jí utekl s cirkusovou artistkou. Na výchovu dcery zůstala sama a osud tomu chtěl, že teď sleduje svou dceru Elišku, jak se pere se stejným problémem. Eliška má navíc děti dvě a její kluci ji opravdu nenechají vydechnout.

Divákům neuniklo, že Pavla Tomicová v poslední době hodně zhubla (35 kg) a přibylo jí pár vrásek. Stejně jako její seriálová postava si i ona prožila v manželství zklamání. Aférka jejího manžela Ondřeje Malého (57) plnila stránky bulváru. Místo oslav dvacetiletého manželství přišel na řadu rozvod. Malý i jeho o dvacet let mladší milenka Kristýna Kociánová vztah nějaký čas tajili, když však Kociánová otěhotněla, záletný Malý již poměr tajit dále nemohl.  

Pro Pavlu Tomicovou přišlo těžké období, které překonávala hlavně prací. Pomohli jí i herečtí kolegové ze seriálu ZOO. Podporu měla i v rodině – syn Adam (30), kterého má z prvního manželství, se oženil a dělá jí radost.

Jako terapie jí posloužilo i natáčení filmu A pak přišla láska, kde hraje psycholožku Kristýnu, která hledá lásku a štěstí. Se svou dcerou odjíždí na ozdravný víkend, během kterého zjistí hodně věcí nejen o sobě, ale především také o svém vztahu k dceři a svému blízkému okolí.

Jde o zajímavou vážnou roli se špetkou suchého humoru, kde hraje Tomicová tak trochu sama sebe. Film je postavený především na dialogu matky a dcery a Pavla Tomicová byla za roli psycholožky nominována na Českého lva. Sošku sice nezískala, ale údajně jí kartářka předpověděla osudovou lásku, která jí vynahradí trápení prožité s nevěrným manželem. Dokonce ji má potkat tak šťastné období, že bude nakonec ráda, že Ondřej Malý odešel a ona se mohla v životě posunout dál.

 

Herečka předvedla, že umí zahrát i dramatickou roli, ale diváci ji mají mnohem raději v komických rolích, ať už třeba jako vášnivou návštěvnici hor ve filmu Snowboarďáci či jako velice ráznou matku v komedii Rafťáci.

Zdroje článku: