„Pán tygrů 2“ se blíží, bude se ukazovat ještě letos, ale co dělají hlavní protagonisté tohoto dokumentu dnes?

„Pán tygrů 2“ se blíží, bude se ukazovat ještě letos, ale co dělají hlavní protagonisté tohoto dokumentu dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by mohl zapomenout na „Pána tygrů“? Byla to dokumentarní true-crime série na Netflixu, která se stala hitem na začátku roku 2020. Později v roce 2021 naváže „Tiger King 2“ na originál. Mezitím se koukneme, kde jsou známé postavy seriálu teď.

Joe Exotic

Původní a extravagantní majitel tygří zoo skončil ve vězení. Chovatel zvířat, agresor na YouTube, country „zpěvák“ a gay polygamista, jehož skutečné jméno zní Joseph Maldonado-Passage, rozpoutal hořký spor se z celého srdce nenáviděnou kolegyní a milovnicí velkých koček Carole Baskinové, která vedla k jeho pádu. V lednu 2020 byl odsouzen k 22 letům vězení, které bylo později sníženo na 17 let. Odpykává si trest v Texasu, kde zahájil žalobu proti vládě a požádal o prezidentskou milost od Donalda Trumpa i Joea Bidena. Podle režisérů dokumentu je neuvěřitelně potěšený svou proslulostí.

Carol Baskinová

Carole Baskinová stále vede rezervace „Big Cat Rescue“ v Tampě na Floridě se svým manželem Howardem Baskinem. Objevila se také v americké verzi „StarDance“, kde tančila na Eye of the Tiger. Baskinová nyní lituje své spolupráce s Nettflixem: 29. března Baskin zveřejnila blogový příspěvek, který popisuje sérii Netflix jako „sprostý a senzační“, čímž zkritizovala mnoho částí seriálu. Mezitím policie využila popularity seriálu, aby požádala o informace o stále nevyřešeném případu mysteriózního zmizení bývalého manžela Carole Baskinové Dona Lewise. Stále si totiž lidé myslí, že Carol ho zabila a nechala jej jako potravu vlastním šelmám. Dozvíme se někdy pravdu?

John Finlay

Bývalý manžel Joe Exotica John Finlay nyní se svou ženou pracuje jako svářeč v Oklahomě a je konečně hrdým majitelem několika nových zubů. Jeho vztah s Joem skončil poté, co ho Joe nechal zatknout za napadení, i když později ještě chvilku provozoval Joe's Safari bar poblíž zoo. Na facebookové stránce slibující „pravdu o Johnu Finlayovi“ říká, že je již šest let kompletně střízlivý a mluvil s mnoha zpravodajskými stanicemi a producenty o rozhovorech ohledně vlastní biografii.

Erik Cowie

Relaxovaný, dlouhovlasý Erik Cowie byl hlavním chovatelem zoo v podniku Joe Exotic. On byl jeden z mála, který se staral o zvířata tak, jak by se chovatelé o ně starali i v normálních zoologických zahradách. Staral se o krmení, o čistotu a o stabilitu výběhů. Erik zemřel v září roku 2021 v New Yorku ve věku 53 let.

Bhagavan „Doc“ Antle

Dodavatel velkých koček pro hollywoodské produkce a zakladatel záchranného institutu „The Institute for Greatly Endangered and Rare Species“ (T.I.G.E.R.S.) v Myrtle Beach v Jižní Karolíně stále odmítá obvinění, že by někdy v historií usmrtil velké kočky. Říkal, že úspěch pořadu „Pán tygrů“ spočíval v tom, že diváci byli „uvězněni na pohovce a toto divné dobrodružství v kouzelné divoké krajině s exotickými šelmami dokázalo upoutat pozornost úplně všech divíků“. V říjnu 2020 byl obviněn z několika případů týrání zvířat a obchodování s volně žijícími zvířaty.

Rick Kirkham

Pro televizního producenta Kirkhama musí být zvláštní vidět úspěch dokumentu Netflix, protože teoreticky byl on první, který se rozhodl natáčet život extravagantního Exotica. Jenže jemu bylo zabráněno vytvořit vlastní show na toto téma – při nejspíše plánovanému požáru se zničil veškerý jeho materiál. Nyní žije Kirkham v Norsku a pracuje na dokumentu o „chlapovi, který žije vzrušující dvojí životem“.

Jeff Lowe

Po převzetí Greater Wynnewood Zoo plánovali Jeff Lowe a jeho manželka Lauren letos v létě otevřít novou zoo. Lowe zpočátku spolupracoval s orgány činnými v trestním řízení v případě Exotic. Ale ani letos se mu nepovedlo znovu zprovoznit zničenou zoo.

 

 

Zdroj: