Víte, co má Kriminálka Anděl a Pan profesor společného?

Víte, co má Kriminálka Anděl a Pan profesor společného?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci, kteří se i přes neustále se opakující herecké tváře na televizních obrazovkách naučili v seriálech orientovat, moc dobře ví, co má Kriminálka Anděl a Pan profesor společného. Ano, je to velmi pohledný herec David Švehlík! Slušelo mu to lépe v roli kpt. Tomáše Benkovského nebo v roli prestižního doktora Viktora Klátila? 

V Kriminálce Anděl si zahrál nováčka ve svém oboru kriminalistiky

Tým, který vedl herec Martin Stropnický a který vyšetřoval kriminální případy inspirované skutečnými událostmi, obohatil svou přítomností nováček kapitán Tomáš Benkovský (herec David Švehlík). Ten však už od začátku prokázal své schopnosti a zápal pro práci. Sympatický kriminalista byl určitě faktorem, který k televizním obrazovkám přilákal řadu divaček. Postava Benkovského byla vážná. Na komediální roli si totiž David Švehlík, který o sobě sám říká, že v komediích často nehraje, musel počkat až na Pana profesora. V něm si zahrál antagonistu Marka Vlčka (Vojty Dyka), který se mu zakoukal do snoubenky.

Postavy Davida Švehlíka v Kriminálce Anděl a v Panu profesorovi jsou v hodně věcech rozdílné.

Na rozdíl od kapitána Benkovského je Viktor Klátil o něco veselejší postavou. Přesto si hlídá své emoce. Jako ve svém živlu se cítí v práci nebo na motorce. Komediální prvky Viktora Klátila mohou diváci nacházet nejen v jeho příjmení, nýbrž i v tom, jak dopadl. Ačkoliv byl úspěšným lékařem, Karolína mu dala kopačky kvůli obyčejnému učiteli gymnázia.

Proti lásce Viktor Klátil nic nezmohl 

Ačkoliv byl Viktor Klátil úspěšným a velmi pohledným lékařem, kterému nechyběl zápal pro práci i život, pro Karolínu to bylo málo. Teda alespoň v porovnání s učitelem gymnázia Markem Vlčkem, který ji sice neuvěřitelně štval, ale zároveň se do něj bláznivě zamilovala. Proti poblázněným hormonům Viktor Klátil, ač se jakkoliv snažil, nezmohl nic. A to se v první řad Pana profesora do konfrontace s Vlčkem dostával opakovaně. 

Zdroj: TV Nova

Viktor Klátil byl ztělesněním všeho, co si žena u muže mohla přát. Byl vzdělaným a zkušeným lékařem, který svou práci miloval. Dobře vydělával a často si dopřával luxus. Ten měl i pro svou snoubenku Karolínu, kterou miloval i přesto, že jí to neuměl dát dobře najevo.

Zkrátka a dobře patřil Viktor k těm typům mužů, co se dobrovolně neopouštějí. A podobný názor na věc měla i maminka Karolíny. Ta po inspekci v její škole už nějak tušila, že je Karolína až po uši zamilovaná do Marka. Karolína by se k Markovi nejraději rozběhla a spálila veškeré mosty mezi ní a Viktorem. Překážkou však byla Markova nerozhodnost a nepřímost. Karolína od něj potřebovala slyšet, že ji miluje. To však Vlček ještě žádné jiné ženě před Karolínou neřekl. 

A tak to chvíli vypadalo, že se Karolína vzdá představy o společném životě s Markem a kývne Viktorovi na život v zahraničí. Už dokonce měla namířeno na letiště, ale láska přece jen nakonec zvítězila. Proti tomu neměl Viktor žádné zbraně. Nebo se nakonec ukáže, že je Marek lúzr a Viktor bude mít u Karolíny ještě šanci? Uvidíme!

Zdroje článku: